Подаряваме ти еднократна доза ColorpHlex до края на месеца

19-02-2018

Страхотно предложение за дамите, които боядисват косите си! До края на месеца с всяка закупена боя Oro del Marocco получавате доза ColorpHlex, която защитава косата при боядисване, на стойност 9.90 лв. 
 

Безамонячната трайна боя Olioseta Oro del Marocco има нежна, но ефективна формула, която осигурява безупречно покритие на белите коси и възможност за изсветляване до 3-4 тона. За разлика от други бои, тя не изсушава косата, тъй като е обогатена с арганово масло, което има силно подхранвщо действие. Така косата се запазва здрава и е дори по-лъскава и мека след боядисване. 


ColorpHlex - бъдещето на здравата коса!
 
ColorpHlex - революционна технология за възстановяване на косата и предотвратяване на изтощаването ѝ по време на боядисване и изрусяване!
 

ColorpHlex може да се използва едновременно като:
 
* Защита на косата при боядисване
* Възстановяваща грижа по време на и след трайно къдрене и изправяне
* Възстановяваща грижа за силно изтощена коса
 
Обичате промените и често боядисвате, изрусявате и обезцветявате косата си? Не спирайте да го правите, а просто сложете край на изтощаването й! Ако се питате дали е възможно - да, вече е възможно с 
ColorpHlex!
 

ColorpHlex защитава и заздравява косата по време боядисване или изрусяване и драстично намалява нейното изтощаване и накъсване.
 

ColorpHlex работи бързо и ефективно при използването на всяка боя, без да се налага да използвате по-висок процент оксидант или да променяте формулата на смесване на боята с оксиданта.
 

ColorpHlex не съдържа синтетични, а само натурално извлечени активни молекули.
 

ColorpHlex е създадена от компания с над 40 години опит в професионалната грижа за косата!

Промоцията важи за магазини Златна рибка и покупки онлайн. 

Разгледай цветовете на боя Oro del Marocco