Подаряваме ти коприна за коса BioSilk!

13-10-2022


 Коса като коприна с BioSilk!
 
Коприната е революция в света на козметиката и за първи път някога въобще е използвана в продуктите на BioSilk!

Сега имате възможността да се убедите в чудодейните ѝ свойства, защото получавате подарък коприна за коса 15 мл /по избор/ с всеки* закупен продукт на BioSilk!
Известен и интересен факт е, че коприната притежава едни от най-силните влакна в света, равни по сила на стоманата!  
 
Сред дългия списък от приложения, които хората са открили за коприната, е чудодейният ефект, който тя има върху косата. Основна съставка в продуктите на BioSilk, хидролизираните копринени протеини се използват за множество цели, като основната е за възстановяване на загубения кератин на косата, възвръщайки нейните здравина, оптимални нива на хидратация и мекота.

„Хидролиза“ означава, че химичното съединение се разделя на по-малки компоненти с добавяне на вода. Това прави хидролизираните копринени протеини по-лесни за включване в продуктите за коса, тъй като имат ниско молекулно тегло, което им позволява действително да проникнат в сърцевината на косъма, вместо просто да стоят върху него. Прониквайки в косъма, хидролизираните копринени протеини подобряват неговата еластичност, което го прави изключително устойчив на накъсване.

 
Купи сега BioSilk с подарък коприна 15 мл
 

Тъй като коприненият протеин е най-силното познато естествено влакно на човечеството, когато проникне в косъма, той създава защитна бариера около всеки косъм, която предпазва косата от бъдещо увреждане.

Като никой друг протеин, хидролизираният копринен протеин засилва блясъка на косата и увеличава еластичността ѝ, за да предотврати накъсването и да поддържа оптималните нива на хидратация за по-дълги периоди от време.
 

Коприната Silk Therapy на BioSilk, която сега получавате като подарък с всеки* закупен продукт на марката, е първият продукт за коса в света, съдържащ хидролизирани копринени протеини - съставка, която към онзи момент не е била позната и използвана в нито една козметична марка за коса.

 
Купи сега BioSilk с подарък коприна 15 мл
 
*не важи при покупка на коприна за коса 15 мл
**важи до 31 октомври при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка


Желаем ви приятно пазаруване!