Подаряваме ти "течното злато" на Macadamia - олио Healing

23-05-2019

ПОДАРЪЦИ, ПОДАРЪЦИ, ПОДАРЪЦИ
 

Подаряваме ти "течното злато" на Macadamia - олио Healing 10 мл. Ще е твое при покупката на маска Macadamia от класическия размер - 222 мл. или 236 мл.!


Избери маска според своя тип коса:

- Маска с макадамия и арган Macadamia Deep Repair 236 мл./470 мл. 
- реконструктор, който прониква в изтощената коса, за да я възстанови напълно от вътрешността на косъма. Придава изключителна еластичност, блясък и мекота. 

- Хидратиращa маска за тънка коса Macadamia Weightless Moisture 222 мл. - Създадена за най-тънките тип „бебешки“ коси. Заздравява всеки косъм, за да възстанови увредената коса и да я предпази от накъсване в бъдеще. 

- Подхранваща маска за нормална до плътна коса Macadamia Nourishing Moisture 236 мл. - Подходяща за нормална до плътна коса. Възстановява увредената структура на косата от прекомерно третиране и осигурява оптимална хидратация и подхранване.

- Ултрахидратиращa маска за гъста и плътна коса Macadamia Ultra Rich Moisture 236 мл. - Най-силно хидратиращата маска на Macadamia с незабавен и дълготраен ефект, създадена за плътни  и гъсти коси. Осигурява на косата ценни липиди и интензивна хидратация.

*Предложението е валидно до 31 май за всички магазини "Златна рибка" и при покупки онлайн.
**Промоцията се комбинира с други промоции.


Вземи маска Macadamia с подарък олио