Получаваш подарък маска Macadamia Deep Repair 30 мл до 10-ти октомври

04-10-2021


OIL-INFUSED HAIR REPAIR
 
Получавате подарък маска Deep Repair 30 мл при покупката на шампоан от марката

Продуктите на Macadamia са толкова ефективни, че могат да намалят накъсването и цъфтежа на косата до 80% само с една употреба. 
 

Ексклузивната формула на Macadamia не прилича на никоя друга грижа за коса на основата на масла. Всеки продукт на Macadamia съдържа патентованата комбинация PRO OIL COMPLEX, която включва масла от макадамия и арган. Тези масла са ултра богати на Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини, които подхранват, попълват и възстановяват всеки косъм отвътре навън.

Съвършено хармоничната комбинация от маска Deep Repair с шампоан Macadamia осигурява видими резултати, които се подобряват, измиване след измиване. Косата е все по-здрава, лъскава и жизнена. 

 
ПАТЕНТОВАН PRO OIL COMPLEX
 
Всеки един продукт Macadamia съдържа патентован PRO OIL COMPLEX, който е комбинация от двете най-ценни и полезни масла в света - масло от макадамия и арганово масло.
Масло от макадамия - най-богатият източник в света на полезната Омега 7 мастна киселина, която подсилва косата и я насища с нужните ѝ хранителни вещества. Незаменимото действие на маслото възстановява изтощената коса, възвръща нейната жизненост и я изпълва с наситен блясък. 
 
Арганово масло - ултра богато на витамин Е и мастни киселини, които възстановяват сухата, изтощена коса и придават огледален блясък. Маслото възвръща жизнеността и мекотата на косата, улеснява нейното разресване и запазва цвета на боядисаната коса наситен. Действието му предпазва косата при топлинна обработка и при излагане на вредните UV лъчи. 
 
 
Купи шампоан Macadamia с подарък

*важи до 10 октомври /включително/ при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем Ви приятно пазаруване!