Потопете се в изключителния лукс с ECRU New York и -20% отстъпка на марката през януари!

04-01-2021

Продуктите на ECRU New York са формулирани с изключително ценни съставки и са създадени по високи технологии. Стволови клетки, хидролизирана коприна, протеини, биотин, алое вера, естествени масла и редки съставки са тайната на блясъка, здравината и еластичността на косата, обгрижена с продуктите на ECRU New York. Изключително ефективните стволови клетки от ябълка подхранват кожата на главата, стимулирайки клетъчния обмен, като по този начин осигуряват оптимален растеж на косата. 

Какво правят продуктите ECRU New York?
✔ Напълно възстановяват всеки тип коса
✔ Стимулират растежа на косата
✔ Заздравяват изтощените краища
✔ Забавят процесите на стареене на косъма
✔ Придават огледален блясък
✔ Изглаждат стърчащите краища
✔ Придават еластичност на всеки косъм
✔ Правят косата мека и жизнена
✔ Улесняват оформянето на всяка прическа
✔ Улесняват разресването


 

КЛЕТЪЧНО РЕНОВИРАНЕ НА КОСАТА С ЕКСТРАКТ ОТ ПРИРОДНИЯ ФЕНОМЕН ВЪЗКРЪСВАЩО ЦВЕТЕ


Продуктите на ECRU New York са разработени с новаторска технология, която използва екстракт от Възкръсващо цвете /Пустинна роза/, което притежава забележителната способност да оцелява в изсушено състояние в продължение на повече от 10 години под формата на свита и кафява топка и при допира му с вода се възражда отново. Този процес е безкраен - то може да прави това отново и отново, и винаги оцелява. 
Едно феноменално растение, което реактивира процеса "възобновяване" и връща към живот вече загинали клетки! Същата магия се случва и с безжизнената коса - тя е напълно ревитализирана, хидратирана, възстановена и заздравена. 


*Предложението важи до 31.01 /включително/ за магазини Златна рибка или при поръчки онлайн.


Желаем Ви приятно пазаруване!