Празник на италианските бои! Купи ги с -25% отстъпка от Златна рибка

15-04-2021

MADE IN ITALY 

Купете с -25% отстъпка всички италиански бои в Златна рибка! 

 


Време е за боядисване, време е за пролетно разкрасяване! Освежете цвета на косата си, бъдете дръзки и променете визията си или просто прикрийте белите коси.

Италианските бои в Златна рибка са в двойни опаковки (100 мл), което ги прави достатъчни, дори и за по-дългите коси. 

 

Изберете лидерите в италианските бои за коса


Трайна боя за коса Permesse 100 мл
 

Трайна боя, която осигурява пълно покритие на бели коси. Формулата, която включва 4 пептида (овес, бразилски орех, соя и пшеница), действа върху най-чувствителните части на косата, което гарантира пълна реконструкция на косъма по време на боядисване. Съдържа и сертифицирано органично масло от шеа, което прави косата блестяща, мека и дълбоко хидратирана. 
 


Трайна боя за коса Compagnia Del Colore 100 мл
 
Трайна боя за коса с ниско алкално съдържание и технология Chromium Molecule Technology ™, която съдържа чисти микропигменти - те благоприятстват проникването на цвета в косъма, като в същото време запазват структурата на косата. Осигуряват 100% покритие на белите и сиви коси. Съдържа портокалово масло, което има антиоксидантни, анти-замърсяващи и подмладяващи свойства.
 

Трайна боя за коса JOC Color 100 мл
 
Трайна боя за коса с ударно съдържание на протеини, които правят косата по-здрава от преди боядисването. Формулата включва и микропигменти, които проникват в структурата на косъма и остават "запечатани" там, за да осигурят наситен и дълготраен цвят. Пигментите се закрепват за косъма и поддържат цвета жизнен за дълго. Осигурява максимално покритие, естествен вид и дълготрайни резултати.
 

Безамонячна трайна боя Olioseta Oro del Marocco 100 мл
 
Безамонячна трайна боя с високо съдържание на арганово масло, което има силно подхранвщо действие. То запазва косата здрава и я прави дори по-лъскава и мека след боядисване. Нежната, но ефективна формула осигурява безупречно покритие на белите коси и възможност за изсветляване до 3-4 тона. 
 

 
 
Купете италианска боя за коса с -25% отстъпка


*предложението важи до 30 април при поръчка онлайн или за магазини Златна рибка 

Желаем ви приятно пазаруване!