Представяме ви новите продукти на O'right за коса и тяло!

02-06-2021

 

TOGETHER GREENER

КОЗМЕТИКА ЗА КОСА И ТЯЛО ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

 

Най-зелената козметика в света представя нови революционни продукти

В лабораториите на O'right се разработват единствено формули с естествени и органични съставки, без добавени вредни химикали. Марката може да се похвали с продукти с над 96% натурално съдържание. 

Сега можете да се насладите на абсолютна рутина с новите продукти на O'right, сред които: бамбукова терапия за здрав скалп, серум за растеж на мигли, ботаническо олио за къдрици и натурална паста за зъби. 

"Нещо, което наистина ме впечатли в O’right, е това, че са продуктите са подходящи, дори за хора със свръх чувствителен скалп или кожа, каквито са моите. От години ползвам само техни продукти, защото никога не съм постигала толкова впечатляващи резултати, с каквато и да е друга козметика. Кожата ми е хидратирана, а косата ми е в най-доброто си състояние досега." - клиент на Златна рибка



ОТКРИЙТЕ НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА O'RIGHT

Бамбукова терапия в две стъпки за проблемен скалп 

Стъпка 1: Серум против бързо омазняване Bamboo Anti-grease Scalp Serum А 240 мл
Стъпка 2: Подхранващ гел за скалп с бамбук Bamboo Scalp Nourishing Gel B 240 мл

Терапията регулира прекомерното производство на себум, хидратира и успокоява кожата на главата. В резултат скалпът е чист и заздравен. 

* продуктите могат да се използват или закупят и самостоятелно

Ексфолиращ гел за скалп Hinoki Scalp Exfoliating Gel 240 мл

Ключова съставка в ексфолиращия гел е фина пудра от Hinoki (японски кипарис) и богатото му етерично масло. Фината пудра премахва излишното омазняване и почиства скалпа от мъртвите кожни клетки, а етеричното масло има дълбоко подхранващи и успокояващи свойства върху чувствителния скалп.

Ботаническо олио за оформяне на къдрици Botanical Curl Defining Oil 100 мл

Ботаническото олио оформя разкошни и подскачащи къдрици. Високата му термозащита го прави подходящо за използване преди преса или маша, а премиум съставът от масла осигурява отлична дефиниция на всеки кичур и го запазва прецизно оформен до 2 дни. Формула с 99% натурално съдържание. 

Серум за растеж на мигли с кофеин Caffeine Lash Revitalizer 7.5 мл

Основна съставка в серума е кофеин, извлечен от кафе от Тайван, който доказано стимулира 2 пъти по-бърз растеж на миглите и укрепва фоликулите. Редовната употреба на серума осигурява разкошни дълги мигли и естествено изразителен поглед.

 

Натурална паста за зъби Toothpaste N° Zero 95 мл

Формула с над 99,7% натурални съставки за искрящо чисти и бели зъби. Екстрактите от дървото тотара, бук и индийска сапунена ягода, полират и нежно отстраняват петната от зъбите и натрупването на зъбна плака и зъбен камък. Комбинацията от етерични масла от розмарин, анасон, карамфил и мента, осигурява свеж дъх и поддържа зъбите чисти. 

Стягащ лосион за тяло с годжи бери Goji Berry Sensational Body Lotion 250 мл

Лосионът за тяло е на основата на екстракт от годжи бери, който има силно хидратиращ, стягащ и подмладяващ ефект. Съдържа над 20 полезни минерала, сред които: желязо, цинк, йод, мед, манган, никел, хром, калций, калий, фосфор, кобалт, кадмий и гераний. Подхранва и хидратира кожата на тялото, като я прави мека, гладка и еластична.

Почистваща пяна за лице с чаено дърво Tea Tree Purifying Cleanser 160 мл

Отпушва порите и укрепва защитната бариера на кожата на лицето, благодарение на ключовата съставка от чаено дърво. Гелообразната текстура се трансформира в пухкава пяна при допир с вода. Нежно отстранява всички замърсяванията и мъртви кожни клетки от кожата на лицето, за да ѝ осигури свеж и младежки вид.

 

 

 

КУПИ СЕГА

 

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО 

ОТКРИЙТЕ И ОСТАНАЛИТЕ НОВИ ПРОДУКТИ НА O'RIGHT, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ПРЕДСТАВИТЕ ВИ ЗА КОЗМЕТИКА

 

 

КУПИ СЕГА

*ще откриете продуктите във всички магазини Златна рибка, както и на нашия сайт

Желаем ви приятно пазаруване!