Премиерно в България! Новата органик TEKNIA от LAKMÉ!

13-09-2019

Премиерно в България! Новата органик TEKNIA от LAKMÉ!
 

Нови еко формули, нови опаковки и нови продукти! TEKNIA е всичко в едно - органична, веган, екологична и ви гарантира безкомпромисни резултати!

TEKNIA използва изцяло естествени съставки и аромати, които стимулират сетивата, превръщайки ежедневната грижа в божествено преживяване и ритуал по разкрасяване. 
Стремежът да опазим собственото си здраве и здравето на нашата планета се обединяват с идеята за съвместно бъдеще.

 

Разгледайте новите продукти TEKNIA

 

 

Серията DEEP CARE е създадена, за да възстанови в дълбочина сухата и изтощена коса. Ключова съставка е абисинското масло, което има силно хидратиращи и подхранващи свойства. Специалната технология FiberHance  използва натурално извлечен екстракт от семена на царевица, който реконструира и подсилва увредените участъци на косъма. В резултат косата възвръща блясъка, мекотата и еластичността си.

 

COLOR STAY осигурява до 50% по-защитен цвят. Забавя измиването на пигментите. Съдържа комбинация от натурално масло от акай и слънчогледови семки -  богати на мощни антиоксиданти, които предпазват от свободните радикали, вследствие на вредните UV лъчи. Косата възстановява силата и блясъка си, а цветът е запазен за по-дълго време. 

 

ORGANIC BALANCE предоставя изключително нежно докосване и дълбока хидратация, без утежняване. Серията има антиоксидантни свойства. Активните съставки на продуктите са морска вода от Бретан и органично масло от кенди, които имат невероятни хидратиращи свойства и правят косата копринено мека и блестяща.
 

 

PERFECT CLEANSE е специално създаден за дълбоко почистване на косата и скалпа. Особено подходящ при мазни корени. Регулира омазняването на скалпа. Има детоксикиращо и хидратиращо действие. Комбинацията от плодови аминокиселини, с която е формулиран шампоана, действа на три нива: детоксикиране, естествена хидратация и защита от твърдата вода.

 

FULL DEFENSE осигурява цялостна защита за косата от всички агресори на околната среда. Намалява риска от увреждане на косъма. Спомага за елиминирането на фините частици, които се прикрепят към косата. Формулата с растително масло и екстракт от пълнозърнест ориз се бори с частиците на замърсяване и „синята светлина”, която се излъчва от мобилните устройства и е изключително вредна. 

83% по-висока защита от замърсяването на околната среда
24% по-висока защита от UV лъчи и свободните радикали

 

BODY MAKER увеличава обема, силата и здравината на косата благодарение на възстановяване на естествения кератин. Съдържа веган микропротеини от соя и ориз – достига дълбоко в структурата на косъма, като го възстановява отвътре-навън. Прави стилизирането по-лесно, а косата по-устойчива.

Придава до 48% повече обем.

 

FRIZZ CONTROL е създадена с ниско pH, за да запази естествената форма на косата. Помага при начупени краища и намалява електростатичния заряд на косата. Съдържа органично масло от чия - богат източник на протеини, които подхранват косата в дълбочина. Създава защитен слой, който предпазва косъма, хидратира го и му придава огледален блясък.

Намалява фриз ефекта с 68%.

 

COLOR REFRESH ще помогне да поддържате безупречен цвят на косата до следващото боядисване: 

Cocoa Brown - за наситено кестеняво
Saffron Copper - за медни нюанси
White Silver - за студени руси нюанси
Coral Red - за огненочервени нюанси
Violet Levender - за наситено виолетово

 

Разгледайте новите продукти TEKNIA

*Ще откриете всички продукти TEKNIA онлайн, както и във всички магазини Златна рибка.