Пристигнаха! Четки Gorjuss за най-малките принцеси. Най-нежното разресване

26-09-2017

Лимитираната четката Dessata Gorjuss е вече тук! Побързайте количествата са ограничени! 

С Dessata разплитането на косата е безболезнено и лесно като детска игра. Очарователната кукла от нашумялата серия Gorjuss върху четката, със сигурност ще превърне разресването на косата в любим ритуал на всяка малка госпожица. А в нейната компания са и очарователните Hello Kitty и Peppa Pig. 

Четката разресва нежно, без да скубе, също като класическата четка Dessata, но за разлика от нея лимитираната детска четка е в нова удобна форма, която приляга иделно във всяка ръка. Ако за вашата малка принцеса, всяко разресване е свързано с огромно количество сълзи и драми, имате шанса да разрешите завинаги този проблем, а вашата малка дъщеря да заобича разресването на косата повече от всичко друго!

Лекотата на разресването води до там, че малките принцеси да искат да се решат сами, а Dessata Gorjuss, Peppa Pig или Hello Kitty  без съмнение ще се превърне в неповторим аксесоар и повод за гордост, за всички малки суетни дами.

440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение!

Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив!

Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата. Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.

Към лимитираните четки DESATA