Съвършеното русо с Kerastase Blond Absolu и с ПОДАРЪК ЧАНТА

21-07-2020

BLOND ABSOLU

ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ Е РУСА

 

Тя го направи! Емблематичната брюнетка Емили Ратайковски вече е руса. Смяната на на визията е нещо, което Емили обмисляше от известно време, но се притесняваше как това ще се отрази на косата ѝ. Най-накрая тя се осмели на промяна с помощта на Kerastase и се присъедини към отбора на блондинките.

Открийте любимите ѝ продукти

Какво ѝ помогна да вземе решение? Blond Absolu от Kerastase - ултра-виолетова, оцветяваща грижа, която запазва жизнения вид на русата коса при всички видове блондинки. За русото няма граници, стига да имате подходящите продукти, запазващи силата на косата ви. 

ОТ ТЪМНО ДО РУСО, БЕЗ ДА УВРЕЖДАМЕ КОСАТА 

Изсветляването може да направи косата чувствителна, ето защо тя има нужда от специална грижа. С времето цветът избледнява и губи красивия си оттенък. Но това не бива да ви притеснява. Серията Blond Absolu съдържа хиалуронова киселина и екстракт от еделвайс, които възстановяват косата и премахват нежеланите топли оттенъци. 

 

ОТКРИЙТЕ ЛЮБИМИТЕ ПРОДУКТИ НА ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ

СТЪПКА 1: Измиване с шампоан Ултра Виолет

Този лилав шампоан за руса коса неутрализира нежеланите топли оттенъци. Идеалният продукт, с който Емили поддържа цвета на косата си жизнен и красив.

 

СТЪПКА 2: Подхранване на дължните с балсам Blond Absolu

Втората стъпка в грижата за руса коса е балсам Цикафлаш, който има възстановяващите свойства на маска и лекия финиш на балсам.

СТЪПКА 3: Текстуриране с мултифункционален термозащитен серум

Перфектният финал на грижата за руса коса е серумът Цикаплазма - подсилваща грижа без изплакване, която интензивно подхранва, омекотява, предпазва косата и цвета ѝ при топлинна обработка.

ЗАВЪРШЕТЕ ВИЗИЯТА СИ
 

При покупка на два продукта от серията Blond Absolu получавате ПОДАРЪК модерна брандирана чанта с лого Kerastase. 


*количествата са ограничени
*Предложението важи до изчерпване за магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Към Kerastase Blond Absolu