Серумът, от който расте нова коса - Eprouvage Reviving!

12-08-2020

Абсолютен bestseller в Златна рибка! 
 

Eprouvage Reviving е серум, който кара косата да расте два пъти по-бързо и спира косопада! Неговата висока ефективност се дължи на мощна формула с ултра високо съдържание на Redensyl® и растителни стволови клетки.

МОЛЕКУЛЯРНА СТИМУЛАЦИЯ НА СКАЛПА 

Redensyl® е патентована комбинация от две молекули, която осигурява два пъти по-бърз растеж на косата. Стимулира растежа на нова, по-плътна и силна коса и спира косопада. Redensyl® често е смятан за най-добрата алтернатива на трансплантацията на коса, тъй като е естествен, нехормонален и насърчава растежа на косъмчетата още на клетъчно ниво.

Първите тестове върху скалп с алопеция (заболяване свързано със загубата на коса) в референтния анализ на Майкъл Филпот показват, че Redensyl® дава резултати почти два пъти по-добри от световния референтен Minoxidil, като осезаемо засилва растежа на косата само за седмица.

Redensyl® е една от най-модерните научни опции, когато става въпрос за предотвратяване на косопада и стимулиране на растежа на косата. Клиничните проучвания показват, че след редовната употреба на Redensyl® много повече косъмчета растат и много по-малко падат.

ПОДМЛАДЯВАЩИ КОСАТА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

Стволови клетки от синя лилия от Египет са друга ключова съставка в серума Eprouvage Reviving. Те имат дълбок анти-ейдж ефект, който забавя признаците на стареене на косъма като изтъняване и побеляване. В дългосрочен план те запазват здравината и силата на косата, което намалява накъсването на дължините и косопада от корена. 

*Може да закупите серума Eprouvage Reviving от магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем ви приятно пазаруване! 

Към серума Еprouvage Reviving