Спечели дизайнерски двулицев клъч от Label.m!

14-02-2018

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТОМБОЛАТА:
14.02.2018 г. – 18.02.2018 г. в работното време на магазини Златна рибка

ОРГАНИЗАТОР НА ТОМБОЛАТА: Ай Ви Би Козметикс ЕООД, като представител на Label.m за България и верига магазини Златна рибка

УЧАСТНИЦИ В ТОМБОЛАТА:
В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години и пуснали касовата си бележка в кутията за участие в томболата в магазини Златна рибка 

МЕХАНИЗЪМ НА ТОМБОЛАТА: Правилата на томболата са задължителни и еднакви за всички участници. Всеки клиент направил покупка на продукт/и Label.m ,в който и да е магазин Златна рибка, изписал коректно и четливо трите си имена и телефонен номер за връзка на гърба на копие от касовата бележка, може да участва в тобмолата като пусне фискалният бон в оказаната за целта кутия. Всеки клиент има право да участва в томболата неограничен брой пъти. Един Участник може да спечели само една награда в рамките на томболата.

ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДАТА: Тегленето на наградите ще се извърши на 19.02.2018 г. във всеки магазин от веригата в присъствието на комисия от 3-ма човека. Печелившите ще бъдат обявени на 19.02.2018 г. на сайта www.zlatnaribka.com. Само печелившите участници ще бъдат уведомявани по телефона до 5 /пет/ работни дни след теглането на наградите. Участници, с които Организаторът на може да осъществи контак в рамките на 5 /пет/ работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник. Детайлите то получаването на наградите ще бъдат уточнявани по телефона с печелившите. Наградата се получава лично от печелившото лице, което удостоверява самоличността си с документ за самоличност.

ДРУГИ УСЛОВИЯ: С пускането на бон за участие в томболата, всеки участник се съгласява изцяло с настоящите условия и правила, декларира че е предоставил доброволно съответните данни и информация. Участниците в томболата се съгласяват при спечелване на награда да бъдат обявени като печеливши в електронни и/или печатни медии, включително и техни снимки да бъдат публикувани в медиите и/или на сайта zlatnaribka.com. Служителите на Ай Ви Би Козметикс ЕООД и Мястото ООД в качеството си на организатори на томболата, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в нея!

Успех!

 

виж Label.m продуктите