Супер четка за изсушаване и разресване с -20% отстъпка! Купете IKOO X Paddle Platinum White!

10-05-2021



IKOO X PADDLE

ВСИЧКИ Я ИСКАТ!

 Купете четка X Paddle Platinum White с -20% отстъпка и подарък маска-шапка IKOO по избор!

Четката IKOO X Paddle е проектирана с иновативен Х-образен отвор и техника за шахматно разпределение на игличките, заимствана от китайската народна медицина. Често наричана "СПА четка за коса", с X Paddle изсушаването никога не е било по-лесно, а безболезненото разресване е съпроводено с анти-стрес масаж на скалпа, който отпуска и релаксира от напрегнатото ежедневие.
 

Х- образният отвор е не само красив детайл към луксозния дизайн на четката, но и ключов фактор за отлично изсушаване. Той пропуска нагорещения въздух и така предпазва косъма от пресушаване и увреждане. Достатъчно голям, Х-образният отвор използва въздуха от сешоара оптимално, като създава пищен обем от корена и безупречно оформя косата. 
 
Четката X Paddle е проектирана с къси и дълги иглички, които разресват косата напълно безболезнено, без да накъсват или скубят. Редовното разресване с четка IKOO помага за отглеждането на здрава и дълга коса. 

Четката X Paddle разресва и оформя косата, осигурявайки супер блясък и изглаждане на стърчащите краища. Ергономичният ѝ дизайн я прави изключително удобна за използване и с лява, и с дясна ръка. С X Paddle разресвате косата си лесно и безболезнено, независимо дали тя е суха или мокра.

 
КУПИ СЕГА

ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! 

Получавате подарък маска-шапка IKOO по избор с покупката на четка X Paddle Platinum White
 
Иновативните маски-шапки IKOO Thermal Treatment Wrap улавят естествената топлина на кожата на главата - по този начин помагат на ценните масла да проникнат дълбоко в структурата на косъма и да осигурят максимум ползи. 

Маските-шапки имат релаксиращо действие, успокояват скалпа и хидратират дължините, благодарение на специално подбрана комбинация от съставки. IKOO предлага четири вида маски-шапки, за да отговори на нуждите на различните типове коса:

Маска шапка за защита и възстановяване на боядисана коса
Маска шапка за обем и подхранване на косата
Маска шапка за хидратация и блясък на косата
Маска шапка за детокс и успокоение на скалпа и косата

 

 
Не пропускайте да притежавате четка IKOO X Paddle White с -20% отстъпка и да получите подарък маска-шапка IKOO Thermal Treatment Wrap!

 
КУПИ СЕГА
 
*предложението важи до 31 май  /включително/ при поръчка онлайн или за магазини Златна рибка 


Желаем Ви приятно пазаруване!