Топ 10 маски за пролетта в Златна рибка

22-03-2019

Пролетта е енергия, повече слънце и едно ново начало. През този сезон, както природата се пробужда и дърветата се разлистват, така и за нас е момент за промяна. Няма по-подходящо време в годината, в което да се погрижим за косата си.
Подготвили сме списък с 10 ТОП МАСКИ, които ще ти помогнат да посрещнеш идващия сезон със здрава, блестяща и жизнена коса:

1. Възстановяваща маска Eprouvage Reparative 227 гр – 32.90 лв
Маска, която ще направи косата по-плътна, здрава и силна. Уникалната ѝ формула е обогатена със стволови клетки от египетска синя лилия, които забавят процеса на стареене и балансират косата, и скалпа. Интензивното действие на маската предотвратява накъсването и придава еластичност на косъма без да го утежнява излишно. Антиоксидантите намаляват вредното въздействие на околната среда върху косата. Резултатът е здрава и изпълнена с блясък коса. Маската не съдържа парабени, сулфати и глутен. 

 

 

 

2. Маска с алгае за изтощена коса Lalga.SEACURE 250 мл – 86.00 лв  
Възстановяваща маска, която преобразява изтощената коса. Съдържа дълбоко хидратиращи и реконструиращи съставки, които обновяват косъма в дълбочина. Балансира косата и скалпа и подобрява здравината им. Възвръща еластичността на косъма, придава му обем и го изпълва с неустоим блясък. Маската не съдържа парабени, сулфати и алкохоли. 

 

                                                                   

3.  Маска чудо с конопено и арганово масло Marrakesh Miracle Masque 227 мл – 36.90 лв 
Вълшебна маска за коса с моментално действие. Обогатената ѝ формула съвършено подхранва сухата и стресирана коса. Грижи се за цялостното здраве на косъма и възстановява уврежданията. Формула с пшеничен протеин, който достига дълбоко в косъма и го заздравява. Ценните добавени масла ревитализират косата, подобряват нейното състояние и ѝ придават перлен блясък от корена до върха. Маската е подходяща и за боядисана коса. Оставя след себе си завладяващ аромат на чувствени подправки. Продуктът не съдържа съставки от животински произход, парабени и оцветители.

 

 

                                                                           

 

4. Хидратираща маска против накъсване с био арган Lakme Bio Argan 250 мл – 29.90 лв 
Мощните възстановяващи свойства на аргана и серамидите спират цъфтежа на косата и я изпълват със здраве и жизненост. Формулата е обогатена с 100% био арганово олио и  Ceramide III, които мощно хидратират и подхранват косата без да я омазняват. Косата е по-устойчива и предпазена от външни агресори. Богатата на минерали и микроелементи, Ледникова вода от Цермат, омекотява и предпазва кожата на главата. Lakme Bio Argan оставя косата мека, еластична и блестяща. 

 

                                                                      

 

5. Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care 250 мл – 24.90 лв
Маска със силно възстановяващо действие подходяща за суха и изтощена коса. Достига дълбоко в структурата на косъма, като ефективно регенерира увредената коса и запълва фибрите на косъма. Съдържа абисинско масло, богато на мастни киселини, които се грижат за еластичността и блясъка на косата без да я утежняват. Маската е обогатена с натурални пшенични аминокиселини, грижещи се за оптималното ниво на влага в косъма. Продуктът не съдържа парабени, PEG и минерално олио. Резултатът е гладка, лъскава и лесна за разресване коса. 

 

                                                                     

 

6. Маска с макадамия и арган Macadamia Deep Repair 236 мл – 36.90 лв
Ефективен реконструктор, който възстановява в дълбочина изтощената коса. Ценните масла от макадамия и арган интензивно хидратират, заздравяват и намаляват накъсването на косата. Съдържа масло от чаено дърво, лайка, алое и алгае, които допълнително подхранват и изпълват косъма с еластичност и блясък. Действието на маската предотвратява цъфтящите краища. Macadamia Deep Repair  възвръща жизнеността на косата, прави я лесна за разресване и ѝ осигурява дълготрайно подхранване.

 

                                                                      

  

7.  Интензивна възстановяваща маска с кератин LANZA Keratin Healing Oil 210 мл – 96.00 лв 
Интензивна формула, която безотказно възстановява всеки тип коса. Богатата формула съдържа кератин, ресвератрол и стевия, както и 4 ботанически масла от абисин, бабасу, акациеви плодове и кафени зърна. Още от първото нанасяне косата е завидно мека, жизнена и хидратирана. Предпазва цвета на боядисаната коса от избледняване. Кератиновите протеини достигат до вътрешния слой на косъма и го реконструират. Незаменима грижа, която прави косата гъвкава, здрава и блестяща. Продуктът не съдържа сулфати, парабени, глутен и натриев хлорид. 

 

                                                                    

 

8. Дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco 250 мл – 24.90 лв
Обогатена със сертифицирано органично арганово масло и масло от ленено семе, които цялостно подхранват косата и я възстановяват. Оптимално хидратира сухата и третирана коса, без да я омазнява. Концентрираната формула оставя косата лесна за оформяне и разресване, като подобрява еластичността ѝ. Лененото семе обвива косъма с невидим филм, който го предпазва от вредните външни влияния и от загубата на влага. Косата е кадифено мека, лъскава и подхранена. Продуктът не съдържа парабени и петролни деривати.

 

                                                                   

 

9. Дълбоко възстановяваща маска SHOW Sublime Repair Mask 200 мл – 90.00 лв
Подхранваща, луксозна грижа, която моментално преобразява изтощената коса. Съставът обогатен с хидролизиран грах и протеин от киноа, хидратира косъма оптимално, предпазвайки го от цъфтене. Комбинацията от хайвер и бял трюфел предотвратява накъсването и прави косата лесна за разресване. Благодарение на провитамина В5, косата е подхранена и видимо заздравена. Тотална трансформация за косата, оставяйки я подсилена, блестяща и изключително мека. Не съдържа парабени и сулфати. 

 

                                                                       

 

10. Маска с йогурт за нормална до леко изтощена коса Oright Yogurt Hair Mask 100 мл - 47.70 лв 
Маска за коса, която заздравява и съживява косата в една стъпка. Хидролизираният кератин достига дълбоко в структурата на косъма и възстановява увредените участъци по кутикула. Подсилва сухата и безжизнена коса, като възвръща нейната еластичност и жизненост. Достига до всеки един косъм и го обгръща със защитен филм. Формулата е обогатена с алое вера, което хидратира косъма в дълбочина и го изпълва с наситен блясък. Маската е със 75% натурални съставки, без хормони, парабени и сулфати.

 

                                                                   

 

 

Осигури на косата си заслужените грижи, за да бъде тя здрава и блестяща!