Възползвай се от безплатна прическа със SteamPod 3.0 тази събота

12-04-2022

#feelpretty

Изпробвай SteamPod 3.0 по време на специалните събития в магазините ни в София, бул. Витоша 58 и Пловдив Главната, ул. Княз Александър I-ви.
 

Открий нови възможности за стилизиране на косата с професионалната преса за коса с пара SteamPod 3.0 от L’Oréal Professionnel. Очакваме те тази събота, на 16.04, в два от магазините на Златна Рибка в София и Пловдив – в София на бул. Витоша №58 в Пловдив, на ул. Княз Александър I-ви №8 (Главната), където ще можеш да се възползваш от безплатна прическа със SteamPod, а за това ще се погрижат нашите консултанти.

Какво трябва да знаеш за SteamPod?

Емблематичната преса за коса с пара от L'Oréal Professionnel e подходяща както за изправяне на косата, така и за оформяне на вълни. Със SteamPod 3.0 можеш да постигнеш визията на мечтите си: права коса, S-образни вълни, двойни вълни, ефект сешоар или холивудски вълни, а косата ти ще изглежда като след посещение във фризьорския салон.

Какво прави SteamPod специален?


Уредът използва патентована технология с пара, благодарение на която можеш да оформиш косата два пъти по-бързо*, за два пъти по-гладка коса* и до 91% по-малко увреждане на косата**. Защото знаем, че искаш визията ти да е перфектна!

Как да откриеш SteamPod?

Възползвай се от нашето специално предложение – безплатна прическа със SteamPod 3.0 в два от магазините на Златна Рибка този уикенд,  в събота, на 16.04.2022. Очакваме те в магазините ни в София, на бул. Витоша №58 и в Пловдив, в магазина на ул. Княз Александър I-ви №8 (Главната).

 
Разгледай SteamPod 3.0
Златна рибка е официален Loreal Professionnel партньор за България.