Весели празници от Златна рибка! Благодарим ви за всичко!

19-12-2019

Скъпи приятели,

с прекрачването на прага на новата 2020 г. е време и ние да дадем своята равносметка за свършената работа през изминалата година!


2019 г. беше една от най-успешните за Златна рибка и всички хора, които са въвлечени в тази магия и лична мисия - да разпръскваме красота навсякъде около нас! Приключението да изследваш, откриваш и радваш е истинска "храна за душата". За поредна година Златна рибка е най-предпочитаният магазин за професионална козметика в България! 

Опиянени от желанието да бъдем още по-близо до вас, нашите клиенти, през изминалата година ние открихме още 3 нови магазина в София, Варна и Стара Загора.
Семейството на Златна рибка се увеличи и с 4 нови марки, на които ние сме официален вносител - закачливите IKOO, смелите Compagnia Del Colore, вдъхновяващите бои Platinum и най-голямото откритие - Rozober!

С годините Златна рибка се превърна в най-големия магазин за професионална козметика в България и еталон за качество на всички продукти. 100% коректност и грижа към всяка нужда на клиента! Някои от най-големите световни производители ни се довериха и ни направиха свои официални дистрибутори в България, а ние оправдахме очакванията им с години упорита работа. Правим всичко това, защото искаме да сме най-добрите за хората, които са номер 1 в сърцата ни - нашите клиенти! 

Благодарим ви за доверието и ви обещаваме, че през 2020 г. ще се опитаме да надскочим себе си за пореден път!

Целият ни екип ви желае най-щастливите празници, споделени с любимите хора!