Вижте какво използва Биляна Йотовска за красива коса

09-12-2021

 

Marrakesh е вече MKS Eco и новата любима грижа за коса на Биляна Йотовска

Тя е редовен клиент на Златна рибка и горд притежател на карта лоялен клиент.
 
Прочетете какво каза Биляна за MKS Eco:
"Искам да споделя с Вас впечатленията си от марката “MKS Eco”. Преди около две седмици получих като подарък от магазин @zlatnaribkacom тези продукти и съм впечатлена! Всички те са без #сулфати и са обогатени с #арганово масло. Прекрасно подхранват и хидратират косата. Знаете, че аз съм с доста къдрава и винаги е предизвикателство да е в перфектен вид." - сподели Биляна със своите последователи в личния си Instagram профил. 

ОТКРИЙТЕ ПРЕКРАСНА ГРИЖА ЗА КОСА, НА ОСНОВАТА НА ЕСТЕСТВЕНИ МАСЛА
Marrakesh е вече MKS Eco - натурална козметика, която използва едни от най-ефективните масла в света - арганово и конопено. Те осигуряват на косата здравина, защита, копринена мекота, перфектна гладкост и огледален блясък.
НАТУРАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАСЛА

АРГАНОВО МАСЛО
Често наричано "течно злато", аргановото масло е извлечено от ядките на дървото арган, виреещо в Мароко. То е изключително богато на мастни киселини и витамин Е, които подхранват косъма в дълбочина и предотвратяват накъсването и цъфтежа на косата. Придава огледален блясък, има дълбоко подхранващи свойства и улеснява оформянето на прическата.
КОНОПЕНО МАСЛО
Наречено е "най-перфектно балансираното масло в природата", тъй като съдържа съвършено съотношение 3:1 на Омега-6 и Омега-3 есенциални мастни киселини. Придава плътност и блясък, стимулира растежа на косата и се грижи за здравето на скалпа.
 
Веднъж, след като опитате грижа за коса, на основата на масла, ще я превърнете в незаменима рутина, която осигурява несравними мекота, блясък и здравина. 
 
Разгледай продуктите на MKS Eco

Желаем ви приятно пазаруване!