Wellness уикенд с MAKEDA Botanics! Купи сега с -30% отстъпка всички продукти на марката

28-08-2021

 

WELLNESS & BEAUTY

MAKEDA Botanics прави живота по-добър
 
MAKEDA Botanics предлага 100% чисти етерични масла и готови композиции за ароматерапия от растения, отглеждани в естествената им среда. Те имат свойството да помагат на организма да се справи по-лесно и бързо с вирусите и бактериите и да се освободи от натрупаните токсини, както и да повдигат настроението, като стимулират позитивната енергия и осигуряват емоционален баланс. 

 

АРОМАТЕРАПИЯТА Е НЕВЪЗМОЖНА БЕЗ КАЧЕСТВЕН ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Ултразвуковите дифузери на MAKEDA Botanics не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. 
 

Ролерите и гуа ша за масаж на лицето на MAKEDA Botanics са от истински камъни
 
Редовният масаж с ролер за лице и гуа ша MAKEDA Botanics стимулира кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген. Само за няколко минути на ден кожата е видимо по-стегната, подмладена и детоксикирана.
 

Флоралните води на MAKEDA Botanics са истински
100% естествени хидролати от роза дамасцена и лайка, извлечени чрез метода на водно-парна дестилация. Флоралните води MAKEDA Botanics са с изцяло чист състав и имат свойствата да преобразят кожата, като успокояват раздразненията и зачервяванията, помагат в борбата с акнето, ускоряват зарастването на белези и рани.

 
Купи сега продуктите на MAKEDA Botanics

*предложението важи за уикенда 28-29 август при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!