За перфектно гладка коса купи крем Macadamia с 25 % отстъпка

26-01-2021


Кремът, който укротява и изглажда непокорната коса! 

-25% отстъпка на Macadamia Smoothing Creme до 28 февруари

 

 

 

Кремът Macadamia Smoothing Creme осигурява супер изглаждане на хвърчащата и безформена коса! Прибира от излишния обем, премахва фризитата, правейки косата мека и блестяща. Запазва прическата от деформиране при влажно време. 

Подходящ е за всеки тип непокорна коса или такава с хвърчащи краища.

ПОЛЗИ: 

✓ Изглажда хвърчащите краища
✓ Придава мекота на всеки косъм
✓ Оформя красиви и жизнени къдрици
✓ Защитава косата от агресорите на околната среда
✓ Маслото от макадамия има дълбок хидратиращ ефект
✓ Маслото от арган заздравява, омекотява и озарява косата
✓ Не утежнява косата
✓ Подходящ за всеки тип коса
✓ Балансирано pH 5.5


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
 



Формулата на Macadamia Smoothing Creme е на основата на 4 натурални масла от: макадамия, арган, шамфъстък и гроздови семки. 

 

Масло от макадамия - най-богатият източник в света на Омега 7 мастни киселини, които подсилват косата и я насищат с нужните ѝ хранителни вещества. Маслото възстановява изтощената коса, възвръща нейната жизненост и я изпълва с огледален блясък.
 
Арганово масло - богато е на витамин Е и мастни киселини, които възстановяват сухата, изтощена коса и придават здравословен блясък. Маслото възвръща жизнеността и мекотата на косата, улеснява нейното разресване и запазва цвета на боядисаната коса наситен задълго. 
 
Масло от шамфъстък - укрепва косата и я предпазва от агресорите на околната среда. Има видим изглаждащ и хидратиращ ефект. Придава блясък и защитава от агресорите на околната среда.
 

Гроздово масло – подхранва и подсилва косата. Маслото от гроздови семки е богато на антиоксиданти, мастни киселини и витамини, които подхранват и подсилват косата. Осигурява оптимални нива на хидратация в косъма.

 

Купи крем Macadamia Smoothing с 25% отстъпка

 


*Предложението важи до 28 февруари или до изчерпване за магазини Златна рибка и при поръчка онлайн

Желаем ви приятно пазаруване!