Защити косата си от слънцето!

22-05-2017

Дългоочакваните топли дни идват!

Едно от най-важните неща, които трябва да предвидиш още от сега, е как най-добре да защитиш косата си от вредното въздействие на UV лъчите.

За лято 2017 сме ти подготвили най-добрата слънцезащита на най-добрите световни марки. Те ще се погрижат косата ти да е подхранена и хидратирана, ще я предпазят от изтъняване и накъсване, а в края на лятото да се радваш на здрава и силна коса.  

Лято с Philip Kingsley

Най-новото в грижата за косата през лятото е серията на "Гуруто на косата" - Филип Кингсли. Тя се състои от добре познатия ни крем за защита от слънцето и водата Swimcap, както и 3 нови попълнения - успокояваща маска за скалп за след слънце, подхранващ слънцезащитен спрей и подхранващ UV спрей за плажни къдрици. Екстракти от слънчоглед, алое вера и лайка са само част от ценните съставки, с които е обогатена серията.

Лято с Macadamia

Нежен подхранващ шампоан, възстановяващ балсам и два спрея за преди и след слънце ще предпазят косата ти от вредните UV лъчи, хлора и солената вода и ще я оставят дори по-красива от преди. Масла от макадамия, арган, бадем и карите защитават косата, като я правят гладка, мека и хидратирана, с пленяващ аромат на кокос.

Лято с LAKME

Независимо дали по време на почивка или в града, с LAKME Sun Care защитата на косата ти е гарантирана. Формулите са нежни към косата и безкомпромисни към слънцето. Богата на ценни натурални съставки - масло от монои, пшенични протеини и витамин Е, серията възстановява и хидратира всеки тип коса, като едновременно предпазва от въздействието на вятъра, морската вода и хлора от плувните басейни.

Избери слънцезащита тук

Всички слънцезащитни продукти може да откриеш и закупиш и в магазини Златна рибка на адрес:

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 029500613
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876660570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969