Защо маслата са полезни за косата?

30-11-2021


Открийте множеството полезни свойства на маслата върху косата
 
Знаете ли, че ако използвате грижа за коса на основата на масла, това значително може да подобри здравината, блясъка и мекотата на косата?

Агресорите на околната среда, редовното боядисване и честата употреба на топлинни уреди могат да направят косата суха, безжизнена, с накъсвания и цъфтеж. Има натурално решение, което помага да се справите с всички тези фактори и да постигнете оптималната красота на косата си - арганово и конопено масло.  

Богатата комбинация от масла от арган и коноп значително подобрява състоянието на косата и нейната текстура още след първата употреба.

 
ОТКРИЙТЕ ПРЕКРАСНА ГРИЖА ЗА КОСА, НА ОСНОВАТА НА ЕСТЕСТВЕНИ МАСЛА
Marrakesh е вече MKS Eco - натурална козметика, която използва едни от най-ефективните масла в света - арганово и конопено. Те осигуряват на косата здравина, защита, копринена мекота, перфектна гладкост и огледален блясък.
НАТУРАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАСЛА

АРГАНОВО МАСЛО
Често наричано "течно злато", аргановото масло е извлечено от ядките на дървото арган, виреещо в Мароко. То е изключително богато на мастни киселини и витамин Е, които подхранват косъма в дълбочина и предотвратяват накъсването и цъфтежа на косата. Придава огледален блясък, има дълбоко подхранващи свойства и улеснява оформянето на прическата.
КОНОПЕНО МАСЛО
Наречено е "най-перфектно балансираното масло в природата", тъй като съдържа съвършено съотношение 3:1 на Омега-6 и Омега-3 есенциални мастни киселини. Придава плътност и блясък, стимулира растежа на косата и се грижи за здравето на скалпа.
 
Веднъж, след като опитате грижа за коса, на основата на масла, ще я превърнете в незаменима рутина, която осигурява несравними мекота, блясък и здравина. 
 
Разгледай продуктите на MKS Eco

Желаем ви приятно пазаруване!