Здравата коса започва от… скраба за скалп BOSLEY!

24-09-2021

 

DETOXIFY

Защо да използвате скраб за скалп BOSLEY?

 Скрабът за скалп BOSLEY поддържа кожата на главата чиста и здрава и предпазва от появата на пърхот и косопад.
 

Детоксикиращият скраб за скалп на BOSLEY нежно ексфолирa, подмладява и ободрявa скалпа. Благодарение на натуралните екстракти от бамбуков активен въглен и захарни частици, скалпът е почистен в дълбочина, като ефективно са премахнати натрупванията от стилизанти, прекомерно омазняване и други замърсявания на околната среда, които могат да запушат порите, да причинят косопад или раздразнения, както и да забавят растежа на косата.

80% от хората, използвали скраба, още след първата му употреба съобщават, че чувстват скалпа си освежен и спокоен. 

Само след 2 седмици и 100% от хората, използвали продукта, съобщават, че чувстват скалпа си значително по-чист и по-здрав.

 

КАКВО ПРАВИ?

 Премахва излишното омазняване и почиства скалпа
 Противодейства на косопада 
 Насърчава растежа на нова коса 
 Подобрява кръвообращението в скалпа
 Балансира нивото на себум
 Почиства скалпа от мъртвите клетки и замърсяванията
 Детоксикира скалпа
 Ревитализира косата и кожата на главата
 Дългосрочно и интензивно подхранва скалпа
 Подходящ за мъже и жени

АКТИВНИ СЪСТАВКИ 
 
Активен въглен
Успокоява скалпа и нормализира секрецията на себум, като не нарушава хидро-липидния баланс. Спомага за отварянето на "спящите" фоликули и насърчава растежа на нова коса. На него се дължи и черният цвят на скраба BOSLEY, който не оцветява косата.
Захарни частици
Нежно разтварящите се кристалчета ексфолират  и почистват скалпа, същевременно стимулират кръвообращението и осигуряват отлична основа за растеж на нова и по-здрава коса. 
Кофеин
Подобрява кръвообращението в скалпа и има мощно действие срещу косопад (наследствен, хормонален, сезонен или причинен от стрес), в резултат на което косата е по-здрава и силна от корените, а растежът ѝ видимо се ускорява. 
Екстракт от розмарин
Още от древността розмаринът е едно от най-използваните растения за приготвянето на лечебни и козметични средства. Етеричното масло от розмарин е чудесен лечител и естествен антиоксидант, който почиства, успокоява и регулира секрецията на себум.


СКРАБЪТ НА BOSLEY Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО:
 
 Кожата на главата ви е суха или се лющи
 Косата ви се омазнява бързо
 Боядисвате косата си 
 Страдате от пърхот
 Имате косопад
 Искате повече обем
 Използвате често сух шампоан
 Използвате често стилизанти

Продуктите на BOSLEY са клинично доказани и разработени в сътрудничество с водещи експерти в областта на дерматологията. Не съдържат вредни химикали, а в основата им присъстват специални *DHT-блокиращи съставки, отговарящи за плътността на косъма и здравето на кожата на главата. Предпазват от преждевременен косопад и стимулират ежедневната активност на фоликулите, спомагат за израстването на здрава и гъста коса.

 
Разгледай детоксикиращ скраб BOSLEY