Зелена или розова? Коледната изненада от Macadamia е тук!

07-12-2017

Зелена или розова?  

В периода от 7-и до 25-и декември включително, при покупка над 45 лв. получаваш най-обожаваната четка No tangle от Макадамия на стойност 21.90 лв! Можеш да направиш страхотен подарък на близък човек или на себе си! Защо е толкова обичана четка Макадамия? 

– Не скубе и безболезнено разплита „възлите“

– Нежно разресва

– Свежда до минимум накъсването и увреждането на косъма

– Подходящ за всеки тип коса, особено за крехка, чуплива и третирана коса

– Запазва цвета и блясъка на косата

– Масажира скалпа и подобрява циркулацията

– Не наелектризира косата
 


Пожелаваме ви весело празнично настроение! 
 

Виж повече за четката

---
Условия на промоцията: Предложението е валидно от 7-и до 25-и декември включително, или до изчерпване на количествата. На всяка генерирана поръчка онлайн над 45 лв. в продукти се полага 1 бр. четка, като вие можете да изберете нейния цвят - зелена или розова. Не гарантираме наличност и на двата цвята до самия край на промоцията. При повече от 2 направени поръчки онлайн на стойност над 45  лв (стойност на продукти), но по-малко от 60 лв., пишете ни на info@zlatnaribka.com, за да ги обединим и да ви ги изпратим без такса за доставка. 
При поръчка онлайн промоцията може да се комбинира само с код за лоялност, който дава 5 % отстъпка. При използване на кодове за отстъпка от Черния петък, тази промоция няма да бъде приложена.
Ако сте пропуснали да добавите четката, но вече сте финализирали поръчката си, пишете ни, за да я добавим. 
При покупка във верига магазини Златна рибка се полага 1 бр. четка на всяка касова бележка над 45 лв. Ако закупите продукти, които могат да бъдат разделени на повече касови бележки, ще получите съответния брой четки. При покупка на продукти, резервирани за вас със съответното намаление на марката, от промоцията за Черен петък, текущата промоция не е валидна.