Жилава и плътна коса? Да, с DEEP CARE на LAKME

03-08-2021

 

CHANGE YOUR HAIR

Когато имате нужда от екстремно възстановяване на косата с видим резултат!

 
Харесва ли ви да усещате косата си жилава и плътна? Серия DEEP CARE е създадена, за да осигури това специално усещане, като възстановява дълбоко сухата и увредена коса отвътре-навън. 

✓ Възстановява косата от сърцевината на косъма
✓ Хидратира и уплътнява
✓ Придава еластичност
✓ Осигурява триизмерен блясък
✓ Омекотява 
Видим резултат още под душа
✓ Веган формула

 
Шампоан DEEP CARE нежно почиства и подхранва косата в дълбочина. Укрепва и подсилва косъма. В резултат косата е интензивно хидратирана и изключително мека. 
Звездният продукт на серията - маска DEEP CARE. Тя подсилва косъма отвътре и го подхранва. Обвива го със защитен филм, който укрепва външната част и придава еластичност. Има анти-ейдж действие, което забавя процесите на изтъняване на косъма. В резултат косата е хидратирана, копринено мека и блестяща. 
Балсам DEEP CARE подхранва и подсилва косъма, като го прави по-устойчив на накъсване. Максимално улеснява разресването и възстановява увредените участъци в косъма. Хидратира в дълбочина, без да утежнява.
Серум DEEP CARE възстановява увредените краища на косата. Създава защитна бариера, която увеличава еластичността и блясъка. Изглажда косата и я изпълва с мекота. Абсорбира се мигновено. 
 

АБИСИНСКО МАСЛО | ТЕХНОЛОГИЯ FIBERHANCE
 
Абисинът е регенерираща молекула, открита във вулканичните рифове на Тихия океан. Представлява екзополизахарид, произвеждан от микроводорасли, които оцеляват при екстремни условия. Той повишава устойчивостта на косата на механични третирания и агресори на околната среда. Абисинът има антиалергични свойства и активира процесите на възстановяване и реконструиране на косъма.

Специалната технология FiberHance е на основата на натурално извлечен екстракт от семена на царевица, който прониква дълбоко, реконструира и подсилва връзките на косъма. Косата възвръща блясъка, мекотата и еластичността си още след първата употреба.


Серия DEEP CARE на LAKME е способна да възстанови напълно увредената коса, като резултатите са видими още след първата употреба и се подобряват във времето.
 
КУПИ СЕГА

*ще откриете продуктите онлайн на нашия сайт и във всички магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!