15-02-2021

Най-зелената марка за коса в света! 
Защо трябва да притежавате продуктите на O'right? 

 

Търсите козметика за коса, която няма да раздразни скалпа и кожата ви? Имаме точно това, което търсите! Натуралните продукти на O’right попаднаха в Beauty Expert, а те бяха много развълнувани от този факт. Всъщност бяха толкова развълнувани, че решиха да дадат на едно от момичетата в офиса серията Golden Rose, за да я тества - ето какво каза тя:

„Ако страдате от екзема и чувствителна, суха кожа - ще разберете точно за какво говоря! Онези дни, в които цялото ви тяло се усеща като ходеща люспичка от пърхот и се чувствате сякаш трябва да сте в балон, само за да бъдете защитени от всички неприятни и сурови химикали, намиращи се в продуктите за коса - и да, трябва да внимаваме дори за тези, които твърдят, че са „изцяло натурални“, когато всички знаем, че не са.

 


 
Никога не съм имала проблеми със скалпа, но преди около три седмици кожата около врата и раменете ми стана много суха, а скоро се появиха и груби петна от екзема. Звучи удивително, знам! Оказа се, че това е свързано с продуктите, които използвам за косата си, тъй като шампоанът и балсамът се стичат по врата и гърба ми, когато съм под душа. И така, когато от Beauty Expert ме помолиха да пробвам натуралната серия Golden Rose на O’right, веднага се съгласих.
На първо място, това, което забелязах е, че екземата около врата и гърба ми изчезна. Тъй като шампоанът е толкова натурален и без осем от най-тежките химикали, открити в повечето продукти за коса, той дразни кожата ми - бонус! Освен това, косата ми сияеше! Имам средна на дължина, руса коса, която имаше спешна нужда от освежаване и боядисване на корените, така че, когато трябваше да опитам тази серия, си помислих:  „Бих могла да спестя малко пари от подстригване и боядисване като ги отложа с няколко седмици!“. Е, не съжалявам за избора си, защото косата ми е озарена, жизнена и е много по-управляема от преди!
 

Така, балсамът за боядисана коса O’right Golden Rose е абсолютният фаворит в моите очи! Ухае невероятно и косата ми се чувства кадифено мека след употребата му. Интересното е, че консистенцията на балсама не е толкова плътна, колкото на други марки. Когато го пробвах, той се плъзна по изсъхналите ми краища като коприна, дълбоко подхрани и разплете косата ми, въпреки че беше наистина лек. Обикновено косата ми леко се омазнява след като съм използвала балсам, дори когато не съм го нанесла близо до корените, но след този мога да потвърдя, че няма никакво омазняване!

Като се има предвид проблемът с лекото омазняване на косата ми, малко се двоумях дали да пробвам олиото Golden Rose на O’right - но много се радвам, че го направих. След шампоана и балсама, подсуших косата с кърпа и нанесох количество, колкото грахово зърно от олиото по дължините си. Съдържащ удивителното етерично масло от златна роза и водоразтворим силикон, то възстанови кутикулата на косъма ми и възвърна здравината. Веднага забелязах разлика и косата ми не стана като мазна топка след това.

Нещо, което наистина ме впечатли в O’right, са опаковките. Те са биоразградими и рециклируеми.Чудесен начин да поддържате косата си здрава, да изглеждате и да се чувствате прекрасно и едновременно да правите добро за планетата.

Така че, ако страдате от чувствителна кожа - особено на ръцете, врата и гърба, опитайте O’right! Забелязах невероятна разлика не само в косата си, но и в кожата си. Наистина съм впечатлена от тези продукти. "

Източник: споделено в Beauty Expert
 
Ще тествате ли някоя от сериите на O’right? Сега можете да купите всички продукти на марката с -20% отстъпка от Златна рибка до края на февруари!


 
 
Купи O'right с -20% отстъпка

*Предложението важи до 28 февруари за магазини Златна рибка и при поръчка онлайн

Желаем ви приятно пазаруване!