600 ароматерапевтични рецепти

  • 600 ароматерапевтични рецепти
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
19.00 лв

Ароматерапията и етеричните масла се използват по целия свят от векове и са доказана алтернатива на традиционната медицина. Това широко разпространение се дължи на способността им да поддържат човешкото тяло здраво, а ума – спокоен, като възстановяват естественото равновесие както във физически, така и в психологически план.

Тази книга разкрива пред вас света на ароматерапията. И ви предоставя много информация и практични съвети как да постигнете максимума от приложението на етеричните масла. От „600 ароматерапевтични рецепти за красота, за здраве, за дома“ ще научите:

✓ Как да приготвяте свои собствени блендове в комфорта на дома си,
✓ Какви стъпки да следвате, когато купувате етерични масла и
✓ Как да ги съхранявате правилно.

В детайли са разгледани 42 отделни етерични масла, като са изведени техните ползи, предимства, свойства и маслата, с които се смесват най-добре. Ще откриете описания и на базовите масла, както и някои много важни насоки за безопасност, към които трябва винаги да се придържате.
По-здравословният начин на живот максимално близо до природата се постига лесно с помощта на ароматерапията и етеричните масла. Тази книга ще ви разкрие истинския потенциал на етеричните масла и ще ви покаже как с тях може да постигнете наистина изумителни резултати.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.