ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

L'Alga

SEAREVITALIZE CPR Instant Intensive Care Fine Hair Ampoule Spray

Ампула спрей за незабавно интензивно молекулярно възстановяване на фина коса 15 мл

L'Alga

SEAREVITALIZE CPR Instant Intensive Care Fine Hair Ampoule Spray

Ампула спрей за незабавно интензивно молекулярно възстановяване на фина коса 15 мл

  • В наличност
  • Коментари (2)
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 26 БОНУС ТОЧКИ
26.70 лв
Ревитализира | Попълва | Придава обем | Увеличава блясъка

Пептид 18 за молекулярно възстановяване. Технология от океана AlgaNord 5 ™.

Фина коса.

Спрей ампула SEAREVITALIZE незабавно стартира и ускорява оздравителния процес на косата. Само няколко впръсквания са напълно достатъчни, за да усетите косата си интензивно възстановена на молекулярно ниво. Попълва увредените участъци на косъма, като възвръща силата и еластичността. Придава обем от корена и многократно увеличава блясъка. Усъвършенстваната формула от последно поколение с пептид 18 и революционния комплекс AlgaNord 5 ™, в комбинация с хиалуронова киселина, сусамов протеин и специални подхранващи агенти, осигурява незабавно интензивно възстановяване на косата до най-дълбоките слоеве на косъма. Активира наново изграждането на вече счупените кератинови връзки, като по този начин драстично подобрява здравината, блясъка и мекотата на косата. Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване. Резултатът е огледален блясък, естествено движение и копринена текстура.

Предимства:
✓ Незабавно стартира оздравителния процес на косата
✓ Ускорява възстановяването на косата
✓ Интензивно възстановява на молекулярно ниво
✓ Попълва увредените участъци на косъма
✓ Придава обем
✓ Многократно увеличава блясъка
✓ Защитава кутикулата на косъма от бъдещи увреждания
✓ Придава на косата луксозна, копринена текстура
✓ Забавя процесите на стареене на косата
✓ Многократно улеснява оформянето на косата
✓ Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване
✓ Лека формула, която не утежнява косата
✓ Не съдържа SLS и съставки от животински произход
✓ Подходяща за фина коса

 

 

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ ЗА НЕНАДМИНАТИ РЕЗУЛТАТИ:

Молекулярно възстановяване с революционния пептид 18.

Пептидите са много ефективни, тъй като имат вериги от къси аминокиселини, които осигуряват повторно свързване на счупени кератинови нишки, като по този начин укрепват и поддържат еластичността на косата. Лесно проникват в космения фоликул и презапасяват градивните елементи, които правят косата здрава - протеини и колаген. Пептидите играят важна роля в незабавното възстановяване на косата, което осигурява серия CPR Instant Intensive Care, заради свойството си да подобряват оптималните нива на хидратация в косъма, да повишават здравината и по този начин намаляват цъфтящите краища и накъсването. Пептидите имат антиоксидантни свойства и помагат за защитата на косата от вредните въздействия на околната среда, UV лъчите и свободните радикали.

Пептид 18 е клиничен пробив, който осигурява молекулярно възстановяване на косата до нейното първоначално най-здраво състояние. Пептид 18 е базиран на биомиметика – наука, която изгражда естествената структура на кератиновите градивни елементи в косъма (аминокиселинни вериги). По същия начин биоактивният пептид 18 се разпознава като естествен от косата, което го прави революционна верига за повторно свързване на вече увредените части на косъма – без чакане! Не се отмива от вода или шампоан като традиционните свързващи агенти. Технология от бъдещето за възстановяване на косата още сега.

Доказана ефективност на комплекс AlgaNord 5TM - активен екстракт от алгае.

Комплекс AlgaNord 5TM използва активни екстракти от алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти, дори при много тежки условия. Когато тези адаптогени се използват правилно, те помагат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия.

Изпълнен с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, комплекс AlgaNord 5TM доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. Това се осъществява благодарение на основни хранителни вещества с подобрени свойства на проникване в косъма.

Хиалуроновата киселина има изключително висока задържаща влагата способност.

Хиалуроновата киселина може да задържа до 1000 пъти своето собствено тегло във вода. Когато се приложи върху косата, помага за задържане на влагата и повишаване на хидратацията, което осигурява повече мекота, повече гладкост и повече управляемост. Поддържа правилния баланс на липиди и протеини за здрава коса. Предотвратява фриза и придава обем. Освен това, хиалуроновата киселина помага за хидратацията на лющещите се, сухи зони на скалпа.
 

Термоактивният сусамов протеин е от съществено значение, за да се гарантира мекотата, силата и здравината на косата.

Термоактивният сусамов протеин предпазва от увреждане по време на термообработка, като действа като защитна бариера. Предотвратява пресушаване, безжизненост и загуба на блясък. Сусамовият протеин стимулира растежа на косата, като подобрява кръвообращението в скалпа. По-доброто кръвоснабдяване осигурява по-добро доставяне на хранителни вещества и кислород до фоликулите на косъма, което е важно за здравия растеж на косата.
 

Специални подхранващи агенти

Специални подхранващи агенти, които покриват различни нужди на косата. В резултат от синергичната формула на тези агенти, косата е добре хидратирана, без фриз и пристрастяващо мека. Многобройните подобряващи здравето на косата агенти, предотвратяват цъфтежа и разплитат дължините. Максимално улесняват разресването и оформянето.

 

Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и я разделете на секции. Затоплете ампулата, като поставите шишенцето под течаща топла вода за няколко секунди. Разклатете преди употреба. Напръскайте по дължините на влажна и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства за 5-10 минути. Изплакнете обилно с хладка вода. По желание продължете с балсам или маска. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.

 

CPR Instant Intensive Care е революционна серия за незабавно интензивно възстановяване на косата – БЕЗ ЧАКАНЕ!

Усъвършенстваната интензивна серия CPR Instant Intensive Care е формулирана за незабавно възстановяване, подсилване и защита на косата.

РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЧАКАНЕ: Косата веднага получава абсолютните ползи от CPR Instant Intensive Care: напълно заздравяване, мекота, гладкост и огледален блясък. В същото време всеки косъм е тотално защитен от бъдещи увреждания, причинени от: боядисване, изрусяване, термообработка, грубо разресване и агресори на околната среда.

Категоричен WOW ефект, който води до пристрастяване.

Каква е историята зад името на CPR Instant Intensive Care?

CPR (Cardiopulmonary Resuscitation) е спешна, животоспасяваща техника на сърдечен масаж, която се прилага при загуба на съзнание. Името на серията е CPR Instant Intensive Care, поради нейната близка до чудодейна способност да съживява безжизнената коса и да възстановява напълно съществуващите увреждания на косъма без чакане.

Но как продуктите CPR Instant Intensive Care дават незабавни резултати?

Формулата на CPR Instant Intensive Care е базирана на план за синтез на ефективен материал. Резултатът? Синергията между съставките в CPR Instant Intensive Care е толкова голяма, че комбинираният ефект осигурява продукти, които се грижат за косата и незабавно поправят всички увреждания. CPR Instant Intensive Care е шокова терапия за косата и скалпа, защото здравата коса започва от скалпа. Шоковата терапия засилва кръвообращението, като насърчава бързото възстановяване и незабавно започва пълна трансформация на косата.

За кой тип коса са подходящи продуктите CPR Instant Intensive Care?

Разработващият екип на L'Alga специално създаде CPR Instant Intensive Care за употреба от всеки тип коса, която има нужда от спешно възстановяване: плътна, средна, фина, къдрава, боядисана, изрусена, трайно изправена или накъдрена. Така че без значение в кой тип попада вашата коса, можете напълно да я трансформирате за нула време и да се радвате на най-копринената, мека и здрава коса в живота си.

Продуктите CPR Instant Intensive Care са:

Х Без синтетични оцветители и петрохимикали
Х Без фиталати, парабени, сол, ГМО и SLS/SLES
Х Без съставки от животински произход
✓ Нетоксични
✓ Подходящи за чувствителен скалп
✓ Безопасни за боядисани, трайно изправени или накъдрени коси
✓ Формулирани с парфюм, който съдържа естествени съставки, така че може да има промени в цвета на съдържанието с течение на времето. Това не оказва влияние върху ефективността на продуктите.
✓ С рециклируеми опаковки

 

 

Коментари (2)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
Kerastase
Oright
Macadamia Beauty
CHI
LAKME
Loreal Professionnel
OLIOSETA
PHILIP KINGSLEY
Andreia Professional
MKS Eco
Moroccanoil
Emera Blue
Bosley
Mediceuticals
Ellwo
BioSilk
Neuma
Ikoo
ECRU New York
Sendo
Napura
Compagnia Del Colore
Dr. Pawpaw
Dessata
ApHogee
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Redken
Alterna
I.N.O.
NOAH
Olaplex
Matrix
Linecure
Contempora
Rene Furterer
laCabine
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Little Green
Wella Professionals
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
JOICO
ColorpHlex
MilkShake
PHYTO
Emma Hardie
Phyris
FLOREVE Paris
BEYOND GLOW
West Barn Co.
AKYTANIA
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
Suga Buba
Calinachi
SHIMANI
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
Bumble and bumble
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Dyson
Demeliss
PureSilk
Barbasol
Rohnson
MAKEDA Botanics
Fromm
Touch Treat
Marlique Mix
Стей уел
Холика Холика
Момопюри
Бюти оф Чосон
Апю
Медихийл
Митомо
Ясуми
Ту куул фор скул
Синерджи
Меди пийл
Ирен шизен
Виж всички марки