Витамин С желе за детокс на косата и скалпа

Етерично масло MAKEDA Botanics Смирна (MYRRH) терапевтичен клас 10 мл

  • Етерично масло MAKEDA Botanics Смирна  (MYRRH) терапевтичен клас 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
38.90 лв

Етеричното масло MAKEDA Botanics Смирна (MYRRH) има множество ползи за здравословния баланс в организма. Убива вредните бактерии, пречиства тялото от паразити, помага за заздравяване на рани, облекчава болката и бодуването в ставите, препоръчва се за жабурене за здрави зъби и венци.

В Древността Смирната е била толкова високо ценена, че цената ѝ се равнявала на същото тегло в злато. Етеричното масло от Смирна се добива от смолата на малкото дръвче Commiphora Myrrha и се е използвало от хилядолетия заради своето действие върху различни аспекти от човешкото здраве.

Смирната се е използвала като парфюм, есенция и първа помощ при наранявания. Популярна е и употребата ѝ в сакрални церемонии заради високата вибрация, която етеричното масло от Смирна притежава.

Има също така почистващи свойства, особено за устната кухина и гърлото. Етеричното масло от Смирна има и анти-ейдж действие като допринася за изравняване на тена и повишаване сияйността на кожата.

Действия на етеричното масло от Смирна:

✓Неутрализира патогенните бактерии и вируси.
✓Пречиства организма от вътрешни паразити.
✓Ускорява зарастването на рани.
✓Предотвратява формирането на белези.
✓Облекчава ставни и ревматитни болки
✓Почиства устната кухина и укрепва здравето на зъбите и венците
✓Добавена в базово масло допринася за свежия и по-младежки вид на кожата.
✓Създава балансираща атмосфера със своя заземяващ аромат

Начин на употреба:

1. Чрез дифузия с арома дифузер: Добавете 3-5 капки етерично масло на всеки 100 мл вода в арома дифузер и включете минимум за час, за да прочистите въздуха и деликатно да вдишате лечебните молекули на етеричното масло от Смирна.

2. Чрез добвяне в базово масло или крем/лосион за лице/тяло. За да намалите видимите признаци на стареене като фини линии и бръчки добавете няколко капки етерично масло от Смирна в базово масло за домашна грижа или в готовия продукт за лице/тяло, който използвате.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.