Етерично масло Makeda Сандалово дърво терапевтичен клас 10 мл

  • Етерично масло Makeda Сандалово дърво терапевтичен клас 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
26.00 лв

Ползи:
✓ помага при липса на енергия и умора
✓ облекчава мускулни спазми
✓ намалява високо кръвно налягане
✓ повишава защитните сили на организма
✓ облекчава нервната система
✓ притежава мощни антисептични свойства
✓ помага при безсъние

Маслото от сандалово дърво помага за намаляване на безпокойството, като в същото време стимулира бдителността. Има хармонизиращ и успокояващ ефект, който премахва напрежението и объркването. Има и изявено антидепресивно действие. Помага при причинено от емоционален стрес безсъние, заради успокояващото си действие. Полезно е за медитация и релаксация.

Маслото от сандалово дърво се извлича от сърцевината на дървото посредством парна дестилация. Притежава екзотичен аромат.

Индусите са разпознали свойствата на сандаловото дърво още в древността и използвали маслото в религиозни церемонии. В индуизма сандаловото дърво се е смилало на тамян и се изгаряло както за жертва на божествата, така и за прочистване на въздуха и атмосферата, за да се почувства медитативна обстановка. То е популярно и във будиските ритуали.

Начин на употреба: Добавете 2-3 капки от маслото в дифузер.

ВНИМАНИЕ! Не е безопасно да приемате вътрешно, дори и малки количества етерични масла. Много компании твърдят, че продуктите им са натурални и следователно са безопасни за консумация. Въпреки че, всички продукти на MAKEDA са натурални, сертифицирани и с гарантиран произход, ние не препоръчваме консумацията им, поради риск от интоксикация и странични ефекти, вредни за здравето.

Етеричните масла са изключително силни, когато се приемат вътрешно. Лекарите не препоръчват да се консумират, защото неусетно можете да приемете твърде много, твърде бързо, без да го осъзнавате и да се натровите. Етеричните масла, дори и напълно натурални, не гарантират вашата безопасност при поглъщане. Молекулите и химичните елементи, които изграждат етеричните масла предизвикват силно дразнене в мембраните на лигавицата и може да я изгорят. Повръщане, стомашна болка, подуване и неврологични болки могат да се появят при вътрешно приемане на етерични масла.

Тъй като масло и вода не се смесват, разреждането в чаша вода няма да помогне за намаляване на концентрацията.

Поради увеличаващите се случаи на натравяне на деца и възрастни по цял свят, ние ви препоръчваме да съхранявате на безопасно място етеричните масла, далече от малки деца. Не използвайте директно върху кожата неразредени етерични масла, дори и в малки количества, тъй като това може да причини силно раздразнение на кожата и изгаряне. Безопасно е да използвате върху кожата си само базисни масла или готови комбинации от етерични и базисни масла от сертифицирани производители. Използването на комбинациите на MAKEDA e безопасно, защото съдържащите се в тях етерични масла са в безопасни граници и позволени проценти.

Съдържание: 100% етерично масло от Сандалово дърво

INCI Name: Amyris Balsamifera (Sandalwood) Oil

Произход: Испания

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.