Етерично масло Мakeda Евкалипт 10 мл

  • Етерично масло Мakeda Евкалипт 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
8.90 лв

Ползи:
✓ улеснява затруднено дишане
✓ помага при главоболие
✓ облекчава респираторни проблеми
✓ облекчава синузит и алергии
✓ повишава енергията
✓ подобрява настроението
✓ повишава защитните сили на организма
✓ помага при често кихане
✓ подобрява концентрацията
✓ облекчава грипни и простудни симптоми

Етеричното масло от евкалипт се извлича от вечнозеленото евкалиптово дърво. Повлиява благотворно върху дихателната система и има силно облекчаващо действие при физически дискомфорт. Притежава силни антимикробни свойства. Помага при често кихане, сенна хрема, грип, респираторни проблеми, главоболие, подобряване на концентрацията и действа като естествен репелент против насекоми.

Свойствата на евкалиптовото масло били добре известни в много от местните племена в Австралия още през 18 век. Местното население използвало растението за понижаване на висока температура. Аборигените използвали евкалиптовото масло от 1780-та година. Тогава са се научили да го извличат от растението.

Още тогава английски заселник, който едва не си отрязъл палеца и по препоръка на баща си направил превръзка от плътно завързани листа около раната. След като бил прегледан от хирург, той се изумил от бързината на зарастване и отсъствието на каквато и да било инфекция.

Начин на употреба: Добавете 2-3 капки от маслото в дифузер.

ВНИМАНИЕ! Не е безопасно да приемате вътрешно, дори и малки количества етерични масла. Много компании твърдят, че продуктите им са натурални и следователно са безопасни за консумация. Въпреки че, всички продукти на MAKEDA са натурални, сертифицирани и с гарантиран произход, ние не препоръчваме консумацията им, поради риск от интоксикация и странични ефекти, вредни за здравето.

Етеричните масла са изключително силни, когато се приемат вътрешно. Лекарите не препоръчват да се консумират, защото неусетно можете да приемете твърде много, твърде бързо, без да го осъзнавате и да се натровите. Етеричните масла, дори и напълно натурални, не гарантират вашата безопасност при поглъщане. Молекулите и химичните елементи, които изграждат етеричните масла предизвикват силно дразнене в мембраните на лигавицата и може да я изгорят. Повръщане, стомашна болка, подуване и неврологични болки могат да се появят при вътрешно приемане на етерични масла.

Тъй като масло и вода не се смесват, разреждането в чаша вода няма да помогне за намаляване на концентрацията.

Поради увеличаващите се случаи на натравяне на деца и възрастни по цял свят, ние ви препоръчваме да съхранявате на безопасно място етеричните масла, далече от малки деца. Не използвайте директно върху кожата неразредени етерични масла, дори и в малки количества, тъй като това може да причини силно раздразнение на кожата и изгаряне. Безопасно е да използвате върху кожата си само базисни масла или готови комбинации от етерични и базисни масла от сертифицирани производители. Използването на комбинациите на MAKEDA e безопасно, защото съдържащите се в тях етерични масла са в безопасни граници и позволени проценти.

Съдържание: 100% етерично масло от Евкалипт

INCI Name: Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Произход: Испания

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.