Композиция етерични масла за добро настроение MAKEDA Botanics Good Mood 10 мл

  • Композиция етерични масла за добро настроение MAKEDA Botanics Good Mood 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
19.90 лв

Композицията етерични масла за добро настроение MAKEDA Botanics Good Mood осигурява прилив на позитивни емоции и създава добра и радостна атмосфера.

Композицията етерични масла MAKEDA Botanics Good Mood (Positive Vibes)  спомага за усилване на приятните емоции, отключва радост, спокойствие и ведрост. Ароматният бленд от Ванилия, Мента, Розмарин и Канела вдъхновява сетивата и изпълва пространството с добра и позитивна енергия. 

 

Действия на композиция етерични масла MAKEDA Botanics Good Mood​:

 

✓Осигурява прилив на ендорфини

✓Повдига настроението

✓Изпълва с позитивна енергия

✓Регулира емоционалния баланс в помещението

​✓Намалява чувството на тревожност и безпокойство

✓Допринася за пълноценна почивка и приятни моменти

 

 

Композиция от натурални етерични масла със синергично действие:

 

Благоуханната Ванилия е богата на антиоксиданти и изчиства въздуха от токсични съединения. Сладкият акорд, който придава на композицията е нежен и фин. 

Етеричното масло от Мента премахва умората и напрежението, действа ободряващо и тонизиращо. Облекчава главоболие, мигрена, болки в мускулите и ставите.

Етеричното масло от Розмарин прояснява съзнанието и осигурява прилив на енергия. Намалява умствената умора и нервното напрежение.

Етеричното масло от Канела има терапевтично и успокояващо действие. Характерният дълбок аромат достига директно до лимбичната система в мозъка и подава сигнал за отпускане и релаксация.

 

Начин на приложение:

Чрез дифузия с арома дифузер: добавете 5-7 капки етеричен микс MAKEDA Botanics Good Mood на 100мл вода в арома дифузер и включете за 1 час. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.