Композиция етерични масла с антибактериално действие MAKEDA Botanics Anti Bacterial 10 мл

  • Композиция етерични масла с антибактериално действие MAKEDA Botanics Anti Bacterial 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
22.90 лв

Композицията етерични масла MAKEDA Botanics Anti Bacterial има мощна антибактериална активност, която противодейства на микробите и възпрепятства проникването им в организма. Биоактивните съединения в състава на маслото повишават устойчивостта на имунитета на бактерии. Ефективният бленд има антисептично действие, поради което обезоражава вредните микроорганизми още във въздуха и стерилизира помещението при дифузиране.

MAKEDA Botanics Anti Bacterial (Eliminate Germs) е композиция от седем етерични масла с естествено антибактериално действие: Чаено дърво, Евкалипт, Канела, Карамфил, Лимонова трева, Лавандула и Мента. 

Специално селектираните масла за този бленд действат в синергия, образувайки мощна комбинация, която се бори с все по нарастващата резистентност на различни бактерии и микроорганизми. Композицията неутрализира действието на атакуващите организма микроби, като възпрепятства проникването им в него. Синергичното действие на маслата засилва защитните функции на имунната система и я прави устойчива на бактерии.

Композицията етерични масла MAKEDA Botanics Anti Bacterial може да се използва като профилактика в сезона на вирусите и настинките и като средство, което предотвратява разпространението им в затворени помещения.


Действия на композицията етерични масла MAKEDA Botanics Anti Bacterial:

✓ Обезоражава бактерии и мигроорганизми
✓Предотвратява проникването им в организма
✓Възпрепятства разпространението на микроби, включително и такива с висока резистентност
✓Подсилва имунната система
✓Предпазва от грипни и простудни заболявания
✓Облекчава симптоми на настинка и грип
✓Пречиства и стерилизира помещението

 

Ефективният бленд за неутрализиране на бактериите включва:

Етеричното масло от Чаено дърво елиминира патогенните бактерии и вируси.

Етеричното масло от Евкалипт облекчава симптомите на настинка и грип, отпушва синусите и помага на респираторната система.

Етеричното масло от Канела подсилва имунната система и помага при кашлица, загуба на глас, възпаления на дихателните пътища. 

Етеричното масло от Карамфил е един от най-силните природни антиоксиданти. Защитава от агресивното действие на свободните радикали и оксидативния стрес и предотвратява болестотворни изменения в клетките. 

Етеричното масло от Лимонова трева има антибактериална и прочистваща активност и допринася за сваляне на висока температура.

Етеричното масло от Лавандула повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Има болкоуспокояващо, облекчаващо и седативно действие. 

Етеричното масло от Мента облекчава сухотата в гърлото и успокоява дихателните пътища. 


Начин на приложение: 

1. Чрез дифузия с арома дифузер за прочистване на въздуха в помещението и деликатно усвояване на здравословните изпарения: добавете 4 капки на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

2. Като сух топъл компрес: затоплете кърпа или парче плат от естествена материя (памук, лен) и накапете 5-6 капки етеричен микс, след което наложете върху гърлото или челото за 10 минути.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.