! Получаване на поръчки от промоцията !

Хидратиращ балсам за суха коса Oright Bamboo 250 мл

  • Хидратиращ балсам за суха коса Oright Bamboo 250 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
32.83 лв
49.00 лв

Хидратиращият балсам Oright Moisturising Bamboo Conditioner е изключително подходящ за суха и изтощена коса. Революционната му формула от напълно натурални съставки, на основата на екстракт от бамбук, хидратира в дълбочина, подхранва косата и възвръща нейната еластичност, като я предпазва от накъсване, цъфтене и наелектризиране. Притежава стягащо действие и забавя появата на побелели коси.

Ползи: 
Придава блясък на косата, без да я утежнява
Прави косата невероятно мека и приятна на допир
Осигурява балансирани нива на хидратация
 Предпазва косъма от накъсване
Заздравява увредените участъци на косъма
Изглажда стърчащите краища
Забавя появата на побелели коси
 Обвива косата в невидим филм, който я предпазва от външни влияния

Активни съставки:
Бамбук - най-сигурният източник на блясък и сила за косата. Сърцевината на бамбуковите стъбла съдържа укрепващата косата силициева киселина. Благодарение на силиция, бамбукът защитава и изглажда горния слой на косъма. Хидратира, подхранва и възстановява структурата на тънката и увредена коса.

НЕ съдържа следните вредни съставки:
Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EО (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства 1-3 минути и изплакнете. За най-добри резултати продължете с интензивния крем за коса Oright Ginkgo Intensive Hair Cream.

Най-зеленият балсам в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият балсам в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. 

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.