• Балсам за боядисана коса ColorpHlex 300 мл

Балсам за боядисана коса ColorpHlex 300 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
27.92 лв
34.90 лв
Балсамът ColorpHlex е създаден специално за боядисани и третирани коси. Технологията, базирана на натурално извлечени активни съставки, заздравява слабата и изтощена коса. Формулата заключва цвета на боядисаната коса, благодарение на естественият защитен екстракт от слънчогледово семе, който предпазва от UV лъчите и намалява избледняването на цвета. Едновременно с това, балсамът разплита, омекотява и възвръща влагата в косъма, подсилвайки здравия и блестящ вид на косата.
 
Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода
 
Защо да използвам балсама ColorpHlex?
 
"Магията" на ColorpHlex се крие в патентованата и научно формулирана натурално извлечена растителна протеинова молекула - ColorStrong Complex.
ColorStrong Complex се насочва и действа директно към най-увредените участъци от косъма. Тя не се наслагва върху косъма и е нужно да се използва при всяко боядисване за укрепване и поддържане на здравината на косата. Заедно с подобряването на състоянието на косата се увеличава и трайността на цвета след боядисването.
Балсамът ColorpHlex е важно условие за поддържане на тези резултати, защото той съдържа молекулата ColorStrong Complex - главният "виновник" за красивата ви коса!

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
*