“Златна рибка и моята коледна украса”

07-12-2018

Включете се в Коледната ни игра “Златна рибка и моята коледна украса” и спечелете един от невероятните подаръци, които сме приготвили за вас:

1. Изпратете ни снимка на закупен от Златна рибка продукт, или няколко, на igra@zlatnaribka.com, сниман до коледна украса, мотив, играчка или дори панделка  

2. Напишете ни и защо пазарувате от Златна рибка heart

Наградите, които сме приготвили за вас, са:

1. Зимна чанта L’Alga
2. Маска Chronologist Kerastase 200 мл
3. Еластисайзер Philip Kingsley с нар и касис 150 мл
4. Луксозен еликсир за коса SHOW Beauty Pure Treatment oil 60 мл
5. Комплект за коса и тяло Marrakesh Isle of you

Условия за участие: играта не е обвързана с покупка и е насочена към клиенти, които вече са закупили продукт от нас. Всеки може да участва само един път с една снимка, независимо дали на нея са един или няколко продукта. 
Изпращайте ни снимките до 20 декември включително на igra@zlatnaribka.com. Спечелилите ще бъдат обявени на 28 декември с новина в сайта и във Фб страницата на Златна рибка. Всеки изпратил снимка се съгласява автоматично тя да бъде използвана от Мястото ООД. 
Ние няма да публикуваме вашите имена при обявяването на снимките, а само инициали. Обявяването ще се осъществи, като се посочат само инициали и част от мейла. Спечелилите ще бъдат потърсени по емейл или телефон, ако го посочат в мейла и ако дадат съгласие. Всеки участвал може да спечели само една награда. Наградите се теглят на лотариен принцип.

За най-креативните ще има специални награди! angel

Късмет!