Месец на NEUMA! - 15 % на всички продукти за впечатляващи резултати!

09-09-2020


Козметиката за коса, която работи, без да вреди на здравето ви! Резултатите са впечатляващи! 

Американската марка NEUMA използва най-добрите органични съставки във формулите на своите продукти, старателно селектирани от цял свят, а пленяващите аромати са получени, благодарение на благоуханни етерични масла. NEUMA произвежда самостоятелно своите продукти, което осигурява несравним контрол на качеството във всеки един етап от тяхното разработване.

NEUMA доказва, че отличното представяне, бързите резултати и грижата за здравето могат да вървят ръка за ръка!

Видими резултати след първата употреба. NEUMA предлага най-чистите, професионални колекции за грижа за косата, ориентирана към резултатите, която подобрява състоянието на косата и предлага неограничени възможности за стайлинг. В резултат косата е в пъти по-здрава, огледално лъскава и пълна с живот! 

Без скрити, вредни съставки. Каквото има на етикета, това има и в бутилката! NEUMA се гордее със своята прозрачност да не използва съставки, известни като: сенсибилизатори на кожата, ендокринни разрушители, невротоксини, канцерогени или такива, които вредят на околната среда.

NEUMA е настоящето. NEUMA е бъдещето.


NEUMA, на гръцки „pneuma“, означава дишане, вдъхновение, дух, живот – елементът, от който всички останали произхождат. Мандалата, използвана в логото, е символ на целостта и представлява космическа диаграма, която напомня за нашата връзка с безкрайността на вселената -  всичко, отвъд материалното и духовното. Тя символизира живота, който никога не свършва.

NEUMA е козметиката за коса, която винаги сте търсили! Тя е съзнателният избор да бъдете по-добри от вчера - към себе си и към планетата. Зад NEUMA стоят десетилетия опит в търсенето на новаторски системи в грижата за коса, които отговарят на резултатите на най-високия клас марки, без това да вреди на здравето или на околната среда.   

NEUMA прави косата по-красива, отколкото някога сте си представяли, че ще изглежда!

*Предложението важи до 30 септември за всички магазини Златна рибка и при поръчки онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Към високоефективната NEUMA