-20% на Dessata! Пълна, професионална грижа за здрава и красива коса!

20-05-2020


20% отстъпка на Dessata! Пълна, професионална грижа за здрава, дълга и красива коса!

Използвали сте каква ли не козметика, но косъмът продължава да се накъсва? Ако все не успявате да пуснете дълга косата си, замисляли ли сте се, че причината за това може да е в гребена или четката, които използвате?

Вече можете да решите този проблем с четка Dessata. Ежедневното разресване с четката ще ви помогне да отгледате здрава, дълга и красива коса, защото тя не накъсва нито един косъм! 
440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените, гъсти или къдрави коси. Без болка, без скубане и без напрежение! Подходящи са за малки и големи.
Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив! Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество.

*Четките Dessata се предлагат в 3 размера: mini с капаче, класически и maxi. 

Ако сте пленени от четките за коса на Dessata, ще останете още по-впечатлени и от продуктите за грижа на марката. 

Професионалните продукти предлагат няколко серии, според нуждите на всеки тип коса: за боядисана, изтощена, фина и къдрава коса, както и специална линия против косопад, бързо омазняване и пърхот. Активните съставки на продуктите бързо проникват в косъма и осигуряват интензивно възстановяване, заздравяване и защита на косата.
Елегантните опаковки на продуктите са с акценти от феноменалните дизайни на четките Dessata, така че грижата за косата ви да е съчетана до последния детайл.  

*Предложението важи до 31 май /включително/ за всички магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване!

-20% Dessata