-20% отстъпка на избрани марки ❤ Love is in the hair!

01-02-2023

 

 

Този Свети Валентин открийте своята перфектна Beauty половинка. 
 
Възползвайте се от -20% отстъпка на избрани марки, които ще грабнат сърцето ви...
 

Феноменалната L'Alga.

L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за нейната крайна цел - съвършено здрава и красива коса. Резултатите са видими, а изживяването неустоимо.
 

КУПИ СЕГА

 

 

Oil-infused hair repair.

MACADAMIA възстановява изтощената коса и намалява цъфтежа с до 80% още след първата употреба. Формулирана с патентован PRO OIL Complex, който включва масла от макадамия и арган. Тези масла са ултра богати на Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини, които подхранват, попълват и възстановяват всеки косъм отвътре навън.
 

КУПИ СЕГА

 

 


100% равномерно покритие. Брилянтен цвят.

Permesse 
има супер покритие на бели коси и резултатът всеки път е плътен, брилянтен цвят. Боята е в двойна опаковка от 100 мл, която е достатъчна за 2 боядисвания при средно дълга коса. С формула, която осигурява пълна реконструкция на косъма по време на боядисването.

 

КУПИ СЕГА

 

 

Разресването на мокра коса е възможно с четки IKOO.

Колкото и да обичате косата си, не е истинска любов, ако не я разресвате с четки IKOO. Te не накъсват косъма и позволяват безпроблемно разресване на мокра и суха коса, за да расте тя дълга и красива.
 
 
КУПИ СЕГА

 

 

Красота отвътре.

Ампули за пиене за красиви коса и кожа. FLOREVE Paris създава ново поколение нутрикозметика, която действа както отвътре, така и върху повърхността на кожата за по-ефективно и трайно действие. Ампулите повишават ефекта от козметични процедури и кремове за лице.
 
 

КУПИ СЕГА

 

*важи до 14 февруари /включително/ при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка