Hello Spring! -20% отстъпка на боите за коса LAKME

07-04-2021

HELLO SPRING

Постигнете цвета, за който винаги сте мечтали! 

 

 

 

Боите за коса на LAKME са създадени по иновативни технологии, които осигуряват абсолютно покритие на белите коси и в същото време не увреждат косъма. Резултатът е жив, блестящ и плътен цвят. 
 

Коя боя LAKME да изберете?


LAKME Collage

 

 

LAKME Collage e трайна амонячна боя за коса, която има отлично покритие на бели коси и осигурява ултра дълготраен, жив цвят. Формула ѝ е с комплекс от соев протеин, който дълбоко и активно подхранва и укрепва косъма, правейки косата по-здрава и по-блестяща след всяко боядисване.


LAKME Collage Clair

 

 

LAKME Collage Clair e силно изсветляваща трайна амонячна боя за коса, която има отлично покритие на бели коси и може да изсветли до 5 тона. Формула ѝ е с комплекс от соев протеин, който дълбоко и активно подхранва и укрепва косъма, правейки косата по-здрава и по-блестяща след всяко боядисване. За жив рус цвят! 


LAKME Chroma

 

 

LAKME Chroma е трайна безамонячна боя с комплекс VibraRiche - патентован подобрител на цвета, който осигурява интензивен тон, ултра блясък на косата, подхранване по време на боядисване и оптимален комфорт за скалпа.


LAKME Gloss

 

 

LAKME Gloss е безамонячна боя за коса, подходяща за покритие на първите бели коси, боядисване тон върху тон или боядисване на естествена коса. Нежната ѝ формула е на основата на масло от жожоба, което придава мекота и блясък на косата. Резултатът е брилянтен цвят и никакви увреждания! 


LAKME k.blonde

 

 

LAKME k.blonde е безамонячен крем-тонер за руси и изрусени коси, който неутрализира жълтите оттенъци. Можете да избирате между два цвята - сив и перлен. Идеален е за постигане на блестящ и нежен рус цвят с гланциращ блясък. 
 

 

Купете боя LAKME с -20% отстъпка


 

*предложението важи до 14 април /включително/ при поръчка онлайн или за магазини Златна рибка в:
☑️ гр. София, бул. Витоша 58
☑️ гр. Пловдив, ул. Свети Климент 6
☑️ гр. Варна, ул. Шейново 4


Желаем ви приятно пазаруване!