Ново от PHILIP KINGSLEY! Представяме ви Лечебен бондер за цъфтящи краища Bond Builder

16-06-2020

 

Цъфтящите краища са проблем, който тревожи почти всяка жена. Разцепването на връхчетата може да бъде причинено от почти всичко - боядисване, изсушаване със сешоар, използване на преса, неправилно разресване, използване на неподходяща козметика, вредните UV лъчи. Лечебният бондер Bond Builder е първата по рода си грижа на Philip Kingsley, която не само запечатва цъфтящите краища, но и възстановява разкъсаните връзки във влакното на косъма. 

Лечебният бондер Bond Builder:
✔ запечатва цъфтящите краища
✔ предотвратява бъдещи накъсвания и цъфтеж
✔ подсилва и възстановява косъма
✔ с термозащита до 220º C
✔ предпазва косата от вредните UV лъчи
✔ грижи се за цвета на боядисаната коса
✔ подходящ е за всеки тип коса


ГРИЖА, КОЯТО ПРОМЕНЯ МИНАЛОТО, НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НА КОСАТА

Резултати, които поддържат вида на косата сякаш току-що е подстригана! Лечебният бондер Bond Builder на Philip Kingsley заличава всички следи от химическа обработка, неправилно разресване, използване на термоуреди и от агресорите на околната среда. Запечатва цъфтящите краища, уплътнява и защитава, за да направи косата истински здрава и красива.

След проведени тестове 98.6% от потребителите споделят, че цъфтящите краища са изчезнали още след първата употреба на Лечебен бондер Bond Builder. 

Действието на бондера трае  до 3 измивания, а при продължителна и редовна употреба резултатите се се подобряват. 


НАУКАТА

Краищата на косата са най-старите зони на косъма и следователно най-податливи на увреждане. Цъфтящите връхчета могат да имат 2, 3 или дори повече разделения. Съществуват над 16 вида цъфтеж на косата и ако не се погрижите да го овладеете, разцепването на връхчетата може да прогресира по цялата дължина на косъма.

Иновативната технология на Лечебния бондер Bond Builder е от ново поколение, което съединява отново разделените краища. Формулата действа както върху повърхността на косъма, така и под нея, за да възстанови, защити и подсили косата измиване след измиване.

Грижа, която ще промени представите ви за здрава коса! 

*Ще откриете Лечебния бондер Bond Builder на Philip Kingsley във всички магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем ви приятно пазаруване!

Към лечебен бондер Philip Kingsley