ПОДАРЪК от L'Аlga ! BOLSTER за мигновено възстановяване на косата към всеки закупен термозащитен серум на марката!

03-10-2019

 

ПОДАРЪК! Получавате миновено възстановяваща ампула BOLSTER към всеки закупен термозащитен серум L'Alga!


 

L'Alga е еволюция в грижата за косата! Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, L’Alga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. 

Защо L'Alga направи световен фурор?

✔ Продуктите забавят процесите на стареене на косата и защитават от преждевременно побеляване на косъма.
✔ L'Alga стимулира кръвообращението и уплътнява косъма.
✔ Продуктите защитават косата, намаляват раздразненията по скалпа и моментално възстановяват увредените участъци на косъма. 
✔ Формулите на продуктите са разработени с уникален био-морски комплекс AlgaNord 5TM, минерали, биотин и витамин В комплекс, без вредни съставки. 


 

КОКТЕЙЛ НА ЖИВОТА
AlgaNord 5TM

AlgaNord 5TM  е растителен комплекс, формулиран с микс от мощни съставки и дестилиран от най-устойчивия растителен живот на планетата – алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които ще му помогнат да оцелее и процъфти. Използвайки тези адаптогени, продуктите L'Alga помагат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия.

 

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЗДРАВАТА КОСА

L’Alga е марка, подходяща за всеки тип коса, която предпазва от ежедневните агресори. Стараейки се да избегнат вечния цикъл на увреждане и възстановяване, продуктите са фокусирани върху максималната защита на косата. 

Термозащитният серум с алгае L'Аlga.SEALUSH възстановява, защитава, подхранва, изглажда, подобрява състоянието на косата, възвръщайки ѝ нужния кератин. 
Предпазва косата по време на обработка с термо уреди до 230 градуса и я защитава от вредните UV лъчи до 24 часа. Възстановява сухата, късаща се и изтощена коса. Запечатва цъфтящите краища. 
Увеличава плътността и здравината, предотвратява бъдещо увреждане и стимулира естественото производство на меланин, който забавя появата на сива или бяла коса. Улеснява разресването и оформянето на косата, предпазвайки косъма от накъсване.

ПОДАРЪКЪТ !

Ампула с алгае за супер възстановяване Lalga.BOLSTER - 
Възстановява косата след химически процедури. Подхранва, заздравява и изглажда косъма. Придава плътност, мекота и ослепителен блясък. Косата се усеща по-здрава и жизнена. Подпомага естествения растеж на нова коса, заздравява увредените участъци и забавя появата на сиви или бели коси. Резултатите са видими още след първото използване! 


*Предложението важи при покупки онлайн и за всички магазини Златна рибка до 15 октомври (включително).

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Към термозащитния серум L'Alga