20-02-2021

Хидратиране, обем и мечтани визии с различни видове пяна за коса от Златна рибка

 


Пяната за коса е верен съюзник на всяка дама за оформяне на желаната прическа. Често видовете пяна за коса комбинират няколко действия, като създават обем, дефинират къдрици, помагат за стилизирането на косата и дори осигуряват фиксация. А аерираната кремообразна текстура прави този продукт любим на много дами, тъй като се нанася лесно и помага в ежедневната грижа за красива коса.
 
 

Почти всяка пяна за коса е разработена с комплексна формула и осигурява повече от една полза за косата. Този вид продукти имат хидратиращ ефект и запазват жизнеността и естественото движение на косата без да пресушават косъма. Пяната е чудесен вариант за създаване на обем от корена, който е дълготраен. Подходяща е и за постигане на небрежни визии или пък по-стилни прически. Някои видове осигуряват защита при термообработка, а други имат различна степен на фиксация, което позволява освен стилизиране на косата, запазване на постигнатия резултат. 
 
 


Пяната за коса е функционален продукт, който може да се използва за всяка коса, а и постига повече от добри резултати.

Един от митовете е, че пяната за коса се използва само за къдрави коси или дефиниране на къдрици. Тя има далеч повече ползи и може да се използва за оформяне на всякакъв вид прическа, както и на всяка коса просто за хидратиране и подобряване на нейния вид.

Аерираната текстура, наподобяваща мус, оформя косата без да придава втвърдяващ ефект. Без значение дали косата е суха, фина, гъста или къдрава, тя винаги може да извлече ползи от пяната за коса.

 
Затова Zlatna ribka ви подарява –20% отстъпка на всички видове пяна за коса. Изберете подходящата за вас или заложете на няколко за дръзки визии и мечтани резултати.


 


*Предложението важи до 21 февруари за магазини Златна рибка и при поръчка онлайн

Желаем ви приятно пазаруване!