Представяме ви обновените продукти Macadamia!

22-11-2019

Линия от естествено получени, 100% веган формули, които подхранват и възстановяват изтощената коса.

Всяка една от патентованите формули на Macadamia съдържа в себе си иновативния PRO OIL COMPLEX, който е комбинация от безценните масла от макадамия и арган! Комплексът е богат на Омега 3,6, 7 и 9 мастни киселини, които подхранват и възстановяват косъма отвътре-навън. Мастните киселини имат безброй полезни за косата свойства, като я насищат с нужните ѝ хранителни вещества и я подсилват.

Чудотворното действие на маслото от макадамия!

Маслото се произвежда от ядките на дървото макадамия, което се среща в природата на Източна Австралия. Притежава безброй полезни свойства за косата и кожата.

Маслото от макадамия има зашеметяващо действие върху косата! To eфективно подхранва и възстановява изтощената коса, като ѝ придава жизненост и наситен блясък. Обгръща косъма с невидим слой, който го защитава от вредното влияние на околната среда и същевременно с това запазва влагата в него. Маслото прониква дълбоко в структурата на косъма, като го укрепва и заздравява. Вълшебният еликсир е с лека консистенция и попива незабавно без да утежнява и омазнява косата.

   

Macadamia Professional предлага обновени серии за различните типове коса:

✔ Weightless Moisture – грижа за тънката и фина изтощена коса.

✔ Nourishing Moisture – пълно преобразяване за средната до плътна изтощена коса.

✔ Ultra Rich Moisture – несравнимо възстановяване за плътната и непокорна изтощена коса.

100% Веган / предпазват цвета на боядисаната коса / натурално извлечени съставки / не са тествани върху животни / без парабени 
 

Обновената Macadamia