Специално за блондинки! Подарък Еластисайзер Philip Kingsley 75 мл с всяка покупка на шампоан и маска за корекция на цвета Pure Blonde Booster

15-01-2020

Промоция за блондинки от Philip Kingsley! ПОДАРЪК еластисайзер 75 мл. ви очаква с всяка покупка на шампоан 250 мл. и маска 150 мл. за корекция на цвета Pure Blonde Booster.

ИСТОРИЯТА НА PURE BLONDE BOOSTER

50% от клиентите, които посещават трихологичните клиники на Philip Kingsley, са дами, които имат руса или обезцветена коса. Повечето от тях се оплакват от сухи и изтощени краища.  
Вдъхновени от своите клиенти, трихолозите на Philip Kingsley създават продукти с нежни формули, които премахват нежеланите топли оттенъци на блондинките, без да нарушават здравето на косата и скалпа. 

Продуктите от серията Pure Blonde Booster съдържат оптимални нива на виолетови микро-пигменти, които безкомпромисно премахват нежеланите топли нюанси. Доставят високи нива на хидратация и в резултат косата е жизнена, здрава и озарена в студени тонове. Шампоанът и маската Pure Blonde Booster се използват веднъж седмично.

ПОДАРЪКЪТ

Еластисайзър Philip Kingsley Elasticizer 75 мл
. -  първият в света мощен реконструктор преди измиване с шампоан, създаден преди повече от 40 години за великата Одри Хепбърн. С негова помощ тя е поддържала косата си здрава и красива, въпреки постоянното стилизиране. Интензивната терапия възстановява и подобрява еластичността и блясъка, дори на много изтощена и суха коса. 

 

*Предложението е валидно до края на месеца, или до изчерпване, в магазини Златна рибка и при поръчка онлайн.
*Промоцията НЕ се комбинира с талони за отстъпка от Black Week.


Желаем ви приятно пазаруване!

Към продуктите Pure Blonde Booster