Зона за мъже! Открийте всичко, от което има нужда мъжката коса, с Redken Brews.

09-06-2021

Златна рибка е официален Redken партньор за България

Време за мъже! 

 

 

Независимо дали сте жена и искате да зарадвате близък или сте мъж, който знае, че има значение какви продукти използва в ежедневната си рутина, Redken Brews има какво да ви предложи. Продукти с визия (наподобяваща бирена бутилка), съдържание (активни съставки, които правят точно това, от което всеки мъж се нуждае) и аромати (типично мъжки и много освежаващи) – какво друго ви трябва, за да изпробвате някои от нашите любими продукти за грижа за косата от Redken Brews.

 

Ментов шампоан

С наближаването на летния сезон всеки има нужда от повече свежест в ежедневието си. Шампоанът Redken Brews Mint ще бъде страхотно начало на деня за всеки мъж, който обича да усеща косата си чиста, а скалпа – енергизиран. Ментолът, който е основна съставка в шампоана, допълва въздействието си и с аромата си. А ти вече си готов за новите предизвикателства на деня!

 

Ежедневен шампоан

Когато говорим за мъже, продуктите за коса, които използват те, трябва да са подходящи за ежедневна употреба. Такъв е и шампоанът Redken Brews Daily –  измива добре, дава сила на косата, благодарение на съдържанието на протеини и хидратация – благодарение на съдържанието на глизерин, а всеки мъж има нужда от тези неща… и то всеки ден! Затова шампоанът Daily е добрият partner in crime за всеки мъж!

 

3 в 1

Добрият продукт за грижа за мъже е добър, когато е лесен за употреба, дава видими и мигновени резултати и комбинира повече от едно действие в себе си. Шампоанът Redken Brews 3 in 1 измива и подхранва косата, а в същото време може да се използва и за душ гел за тяло, за пълно удоволствие на сетивата. Няма по-добро решение от 1 продукт с няколко ползи!

 

Уплътняващ шампоан

Мъжете често дават вид на непукисти по отношение на външния си вид, но един проблем е в състояние да разклати дори и най-големия стоик, а именно – изтъняването на косата му. На помощ идва уплътняващият шампоан Redken Brews Thickening, който се грижи именно да предотврати оредяването на косата при мъжете.

 

Текстурираща помада

Добрият външен вид изисква грижи. Една много лесна стъпка към страхотната визия на мъжа е помадата за коса Redken Brews Clay, която дава приятна фиксация с матов ефект. Количество от помадата, колкото лешник, затоплено между пръстите и нанесено върху суха коса, е достатъчно, за да придаде отчетлива форма на косата и да ѝ помогне да застане в желаната форма. И така да остане през целия ден!

 

Купи REDKEN