Феноменални резултати с L'Alga! -20% отстъпка на всички продукти за три дни

01-10-2020

Продуктите на L'Alga отново са налични и затова, както ви обещахме, през следващите 3 дни можете да ги закупите с 20% отстъпка!

Козметика за коса от бъдещето за резултати още сега! L'Alga е най-мощната грижа, срещана някога, която има силата да възстанови и заздрави напълно всеки тип коса. Изпълнени с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, продуктите доставят дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, патентовани под името AlgaNord 5TM Complex, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за нейната крайна цел - съвършено здрава и красива коса. 

L'Alga е абсолютно несравнима с нито една грижа за коса, защото:
✔ Забавя процесите на стареене на косата и защитава от преждевременно побеляване на косъма
✔ Стимулира кръвообращението и уплътнява косъма
✔ Изглажда космените влакна и защитава кутикула
✔ Намалява раздразненията по скалпа
✔ Повишава устойчивостта и еластичността на зрялата коса, благодарение на минерали, биотин и витамин В комплекс
✔ Резултатът е копринена мекота, огледален блясък и видимо заздравена коса

 

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ОКЕАНА. КОКТЕЙЛЪТ НА ЖИВОТА - AlgaNord 5™

Комплексът AlgaNord 5™ използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за постигане на своята крайна цел - съвършено здрава и красива коса. 
Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти. Когато тези адаптогени се използват правилно, те могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия. 

Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, L'Alga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. 

*Предложението важи до 3.10 включително за магазини Златна рибка или поръчки онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Разгледайте продуктите на L'Alga