Силно изсветляваща безамонячна трайна боя с арганово масло 100 мл Olioseta Oro Del Marocco

  • Силно изсветляваща безамонячна трайна боя с арганово масло 100 мл Olioseta Oro Del Marocco
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
14.90 лв

Моля, изберете


*
*
*

Силно изсветляващата боя Olioseta Oro Del Marocco е трайна безамонячна боя, която може да изсветли косата до 4-5 тона. За разлика от други бои, тя не изсушава косата, тъй като е обогатена с арганово маслко, което има силно подхранващо действие. Така косата се запазва здрава и е дори по-лъскава и мека след боядисване.

Със силно изсветляващата боя Olioseta Oro Del Marocco могат да бъдат постигнати най-светлите руси цветове лесно и приятно – без силна миризма на амоняк и неприятно усещане за скалпа.

Една боя може да се използва за повече от едно боядисване, в зависимост от дължината на косата.

 

Начин на употреба: Смесете 1 част боя и 2 части оксидант (за 100 мл боя са необходими 200 мл оксидант). Нанесете боята на суха коса, а аз максимални резултати е добре косата да бъде предварително измита с дълбокопочистващ шампоан. Времето за действие може да варира от 45 до 60 минути, в зависимост дали е първо боядисване на естествена коса, изсветляване, или освежаване на цвета на боядисана коса. Прочетете внимателно инструкциите на опаковката.

* Можете да изберете, дали да закупите боята в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване. 

Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието тук. 

*С всяка боя получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.