ColorpHlex

Hair color strengthening

Еднократна доза система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване

  • Еднократна доза система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване
ColorpHlex

Hair color strengthening

Еднократна доза система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване

  • В наличност
  • Коментари (69)
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 10 БОНУС ТОЧКИ
10.90 лв
Бъдещето на здравата коса! 
 
ColorpHlex - революционна технология за възстановяване на косата и предотвратяване на изтощаването ѝ по време на боядисване и изрусяване.
 
Може да се използва едновременно като:
* Защита на косата при боядисване
* Възстановяваща грижа по време на и след трайно къдрене и изправяне
* Възстановяваща грижа за силно изтощена коса
 
ColorpHlex е съвместим с всяка марка боя за коса.
 
Обичате промените и често боядисвате, изрусявате и обезцветявате косата си? Не спирайте да го правите, а просто сложете край на изтощаването й! Ако се питате дали е възможно - да, вече е възможно с ColorpHlex. 
 
ColorpHlex защитава и заздравява косата по време боядисване или изрусяване, и драстично намалява нейното изтощаване, и накъсване.
 
ColorpHlex работи бързо и ефективно при използването на всяка боя, без да се налага да използвате по-висок процент оксидант или да променяте формулата на смесване на боята с оксиданта.
 
ColorpHlex не съдържа синтетични, а само натурално извлечени активни молекули.
 
ColorpHlex е създадена от компания с над 40 години опит в професионалната грижа за косата!
 
 
Как действа?
 
- Патентована и научно формулирана, системата ColorpHlex използва натурално извлечена растителна протеинова молекула - ColorStrong Complex, която изгражда наново разрушените, в следствие на изрусяване и боядисване дисулфидни връзки и възстановява косъма напълно
 
- Протеиновата молекула в състава на ColorpHlex прониква в косъма, подсилвайки неговите връзки по време на боядисване и изрусяване, и осигурява на косата здравина и красив външен вид 
 
- Изследвания показват, че малко количество ColorpHlex, добавено в боята или изрусителя, прави косата до 4 пъти по-силна, намалява накъсването и оставя косата гладка, и блестяща
 
- ColorpHlex е подходяща както за употреба в салона, така и в домашни условия и гарантирано дава професионални резултати. 
 
- ColorpHlex не само предпазва косата по време на боядисване, но и я заздравява и може да бъде използвана като грижа за пълно преобразяване на косата
 
- Формулата на ColorpHlex НЕ съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан
 
 
Какво да очаквате?
 
След употребата на ColorpHlex косата ви ще изглежда и ще се усеща здрава, подвижна, блестяща, възвърнала естествения си, здрав вид.
 
Какво отличава системата ColorpHlex от други, подобни на нея продукти?
      
 
 
 
Еднократната доза ColorpHlex съдържа:
 
1 бр. Стъпка 1 - заздравяващ и предпазващ серум по време на боядисване/изрусяване 5 мл
1 бр. Стъпка 2 - заздравяващ финиш балсам за след боядисване/изрусяване 10 мл
 
 
(Количеството от Стъпка 1 е достатъчно за общо количество смес от боя и оксидант 120 мл)
 
 
 
Начини на употреба
 
 
При боядисване:
 
1. Смесете нужното количество от Стъпка 1 към сместа боя + оксидант в следното съотношение:
 
   
2. Продължете с боядисване на косата, като следвате инструкциите за употреба на боята, която използвате.
 
3. След като измиете косата с шампоан, подсушете с кърпа и нанесете нужното количество от Стъпка 2 (финиш балсам) от корена до върха. Оставете да подейства 10 мин. и изплакнете обилно с вода. Стилизирайте по желание. 
 
При изрусяване:
 
1. Смесете нужното количество от Стъпка 1 към сместа боя + оксидант в следното съотношение:
 
 
2. Продължете с боядисване на косата, като следвате инструкциите за употреба на боята или изрусителя, който използвате. Наблюдавайте внимателно косата през цялото време.
 
3. Измийте косата с шампоан. Ако нанасяте тонер след изрусяването, повторете същата процедура, като следвате указанието за добавяне на Стъпка 1 при боядисване.
След финалното измиване на косата, подсушете с кърпа и нанесете нужното количество от Стъпка 2 (финиш балсам) от корена до върха. Оставете да подейства 10 мин. и изплакнете обилно с вода. Стилизирайте по желание.
 
 
Като грижа за изтощена коса:
 
Опция 1 - пълна грижа
 
1. Напръскайте върху измита и подсушена коса ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода). Разнесете с пръсти или с широк гребен.
2. Загрейте косата за 10 минути. (За супер подхранване, можете да изсушите косата изцяло. В този случай, косата трябва да бъде в желаната форма, т.е. сресана и подредена или при къдрава коса - сресана и оформени желаните къдрици).
3. След времето на действие, нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2 на влажна коса и разрешете от корена до върха. Оставете да подейства 10 минути и изплакнете обилно с вода. Оформете по желание.
 
Опция 2 - бърза грижа
 
- За слабо изтощена коса смесете 1 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса. 
- За средно изтощена коса смесете 2 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса.
- За силно изтощена коса смесете 3 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса
 
След като сте нанесли сместа върху косата, разрешете с гребен от корена до върха. Оставете да подейства от 5 до 10 мин. Топлината ще подсили и подобри действието на терапията, затова можете да я загреете.
 
3. Изплакнете обилно с вода и оформете по желание.
 
Домашна грижа
 
Молекулата ColorStrong Complex се насочва и действа предимно върху увредените зони от косата. Тя не се натрупва върху косъма и трябва да се използва при всяко боядисване, за да защити и подсили косата. Заедно с подобряването на цялостния вид на косата се увеличава и трайността на боята.
За да удължите тези резултати, използвайте комплектът за домашна грижа ColorpHlex Home Care Kit, съдържаща шампоан, балсам и укрепваща терапия за разплитане на косата.
 
 
Други начини на употреба
 
При трайно къдрене:
 
1. След като е минало времето за действие на къдрина, измийте и подсушете косата, следвайки инструкциите на производителя. Преди да нанесете неутрализатора, напръскайте косата, докато е още с ролките, с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
 
2. Оставете да подейства от 3 до 5 мин., за да проникне до върховете на косата. 
 
3. Преди да нанесете неутрализатора, попийте косата отново, ако е необходимо. Нанесете неутрализатора и оставете да действа, спрямо указанията на производителя.
 
4. След нужното време за действие, премахнете ролките, изплакнете косата и нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
При трайно изправяне: 
 
Следвайте инструкциите на производителя и комбинирайте с ColorpHlex по следния начин:
 
1. След нанасянето на изправящия крем и нужното време за неговото действие, изплакнете с вода и подсушете с кърпа.
2. Напръскайте косата с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
3. Нежно и внимателно разнесете с пръсти през косата или с помощта на широк гребен. Бъдете внимателни, защото косата е изключително крехка и лесно чуплива. Оставете да подейства 5-10 мин., без да изплаквате.
4. Нанесете неутрализиращия шампоан, разнесете по косата и изплакнете. Следвайте инструкциите за употреба на производителя, за да сте сигурни, че косата е напълно неутрализирана.
5. Нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
* Не се препоръчва използването на ColorpHlex при трайно изправяне с продукти, на основата на алдехид (aldehyde) или метилен гликол (methylene glycol).
ColorpHlex може да се използва като грижа преди или след такъв тип трайно изправяне, за възстановяване или намаляване на изтощаването. 
 
При трайно изправяне, при което се използва преса, следвайте същите стъпки и използвайте същото количество ColorpHlex, разтворено във вода, като го нанесете малко преди изсушаването на косата и третирането с преса. След тази стъпка, нанесете неутрализатора и изчакайте нужното време за действие. Изплакнете косата, нанесете малко количество от Стъпка 2 и оставете за 5-10 мин., след което изплакнете обилно с вода, изсушете косата и изправете с преса.
 
 
Въпроси и отговори
 
Задължително ли е да оставя Стъпка 2 да действа 10 минути?
 
- Не, 5 минути са напълно достатъчни в повечето случаи.
- Ако сте фризьор и използвате системата в салона, можете да подстрижете косата, след като нанесете Стъпка 2, след което да изплакнете и да я оформите.
 
 
Трябва ли да измивам косата с шампоан след Стъпка 1?
 
- Винаги следвайте инструкциите на производителя при боядисване с боята или при обезцветяване. Не измивайте косата с шампоан след Стъпка 2, а само изплакнете с вода.
 
 
Какъв е растителният протеин, използван във формулата?
 
- Използван е протеин, извлечен от картоф.
 
 
В състава на ColorpHlex присъстват ли опасни и вредни химикали?
 
- Не. ColorpHlex не съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан.
 
 
Топлината ще накара ли продукта да действа по-бързо?
 
- Да. Въпреки това не е задължително и трябва много внимателно да наблюдавате косата на клиента, за да сте сигурни, че няма да просрочите времето за престой. Добре е да загреете, когато използвате ColorpHlex самостоятелно, като възстановяваща терапия за коса.
 
 
Трябва ли да използвам по-висок процент оксидант, когато изсветлявам косата?
 
- Не е нужно. Просто добавете 3 мл от Стъпка 1 към сместа от изрусител и оксидант (30 мл).
 
 
Нужно ли е повече време за действие на боята/изрусителя, когато използвам ColorpHlex?
 
- По принцип не, но всяка коса е различна. В някои случаи може да се наложи да увеличите времето на действие с 2-5 мин. Наблюдавайте косата през цялото време.
 
 
ColorpHlex действа ли при вече химически третирана коса?
 
- Да. ColorpHlex може да се използва и при третирана с кератин, трайно накъдрена и трайно изправена коса.
 
 
За колко нанасяния ще стигне комплекта от Стъпка 1 и Стъпка 2 и колко струва едно нанасяне?
 
Въз основа на средното количество за едно нанасяне, Стъпка 2 е достатъчна за 16 нанасяния. Броя на нанасянията от Стъпка 1 зависи от количеството боя и оксидант, което използвате за едно боядисване. (Пример: Ако използвате боя Loreal Majirel 50 мл с оксидант 75 мл, общото количество на сместа е 125 мл. Количеството от Стъпка 1, което трябва да добавите е 4,2 мл, съответно Стъпка 1 ще бъде достатъчна за 14 нанасяния. При този случай, стойността на 1 нанасяне е около 7 лв.).
При трайно къдрене:
 
1. След като е минало времето за действие на къдрина, измийте и подсушете косата, следвайки инструкциите на производителя. Преди да нанесете неутрализатора, напръскайте косата, докато е още с ролките, с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
 
2. Оставете да подейства от 3 до 5 мин., за да проникне до върховете на косата. 
 
3. Преди да нанесете неутрализатора, попийте косата отново, ако е необходимо. Нанесете неутрализатора и оставете да действа, спрямо указанията на производителя.
 
4. След нужното време за действие, премахнете ролките, изплакнете косата и нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
При трайно изправяне: 
 
Следвайте инструкциите на производителя и комбинирайте с ColorpHlex по следния начин:
 
1. След нанасянето на изправящия крем и нужното време за неговото действие, изплакнете с вода и подсушете с кърпа.
2. Напръскайте косата с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
3. Нежно и внимателно разнесете с пръсти през косата или с помощта на широк гребен. Бъдете внимателни, защото косата е изключително крехка и лесно чуплива. Оставете да подейства 5-10 мин., без да изплаквате.
4. Нанесете неутрализиращия шампоан, разнесете по косата и изплакнете. Следвайте инструкциите за употреба на производителя, за да сте сигурни, че косата е напълно неутрализирана.
5. Нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
* Не се препоръчва използването на ColorpHlex при трайно изправяне с продукти, на основата на алдехид (aldehyde) или метилен гликол (methylene glycol).
ColorpHlex може да се използва като терапия преди или след такъв тип трайно изправяне, за възстановяване или намаляване на изтощаването. 
 
При трайно изправяне, при което се използва преса, следвайте същите стъпки и използвайте същото количество ColorpHlex, разтворено във вода, като го нанесете малко преди изсушаването на косата и третирането с преса. След тази стъпка, нанесете неутрализатора и изчакайте нужното време за действие. Изплакнете косата, нанесете малко количество от Стъпка 2 и оставете за 5-10 мин., след което изплакнете обилно с вода, изсушете косата и изправете с преса.
 
 
Въпроси и отговори
 
Задължително ли е да оставя Стъпка 2 да действа 10 минути?
 
- Не, 5 минути са напълно достатъчни в повечето случаи.
- Ако сте фризьор и използвате системата в салона, можете да подстрижете косата, след като нанесете Стъпка 2, след което да изплакнете и да я оформите.
 
 
Трябва ли да измивам косата с шампоан след Стъпка 1?
 
- Винаги следвайте инструкциите на производителя при боядисване с боята или при обезцветяване. Не измивайте косата с шампоан след Стъпка 2, а само изплакнете с вода.
 
 
Какъв е растителният протеин, използван във формулата?
 
- Използван е протеин, извлечен от картоф.
 
 
В състава на ColorpHlex присъстват ли опасни и вредни химикали?
 
- Не. ColorpHlex не съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан.
 
 
Топлината ще накара ли продукта да действа по-бързо?
 
- Да. Въпреки това не е задължително и трябва много внимателно да наблюдавате косата на клиента, за да сте сигурни, че няма да просрочите времето за престой. Добре е да загреете, когато използвате ColorpHlex самостоятелно, като възстановяваща терапия за коса.
 
 
Трябва ли да използвам по-висок процент оксидант, когато изсветлявам косата?
 
- Не е нужно. Просто добавете 3 мл от Стъпка 1 към сместа от изрусител и оксидант (30 мл).
 
 
Нужно ли е повече време за действие на боята/изрусителя, когато използвам ColorpHlex?
 
- По принцип не, но всяка коса е различна. В някои случаи може да се наложи да увеличите времето на действие с 2-5 мин. Наблюдавайте косата през цялото време.
 
 
ColorpHlex действа ли при вече химически третирана коса?
 
- Да. ColorpHlex може да се използва и при третирана с кератин, трайно накъдрена и трайно изправена коса.
Прочетете цялата информация

Коментари (69)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
LAKME
OLIOSETA
Kerastase
CHI
Macadamia Professional
O`right
NEUMA
Philip Kingsley
Mediceuticals
laCabine
Colorproof
MKS Eco
NOAH
Muran
Sendo
Bosley
ECRU New York
Dr. Pawpaw
Compagnia Del Colore
LOLA From Rio
IKOO
Climaplex
L'Oréal Professionnel
Contempora
Crescina
Dessata
Permesse
Dyson
Touch Treat
MilkShake
I.N.O.
Platinum
Floreve Paris
ColorpHlex
Wella Professionals
Little Green
MAKEDA Botanics
Moroccanoil
BioSilk
Andreia Professional
Ellwo
Napura
Matrix
Olaplex
Rene Furterer
Redken
Bumble and bumble
EMERA Blue
ApHogee
Lanza
Label.m
Alfaparf
JOC
Alterna
Linecure
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Fillerina
Orofluido
Mi Amante
Joico
Phyto
Emma Hardie
PHYRIS
BEYOND GLOW
West Barn Co.
Be.Conscious
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
System Professional Diamond
Suga Buba
Shimani
Foreo
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Demeliss
Barbasol
Rohnson
Fromm
Marlique Mix
STAY Well
Holika Holika
Momopuri
Beauty of Joseon
A'pieu
Mitomo
Too Cool For School
Shangpree
Medi-Peel
Iren Shizen
Calinachi
MISSHA
Cosrx
Виж всички марки