Клуб Златна рибка

 

Карта Златна рибка е клиентска карта за лоялност на магазини Златна рибка, която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и да заменят натрупаните точки срещу продукти. 

 
Общи условия на програма за лоялност Златна рибка:
 
1. Карта лоялен клиент Златна рибка се издава от и е собственост на Мястото ООД.
 
2. Карта лоялен клиент се издава само на физически лица над 18 години.
 
3. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.
 
4. Карта лоялен клиент се получава на място в магазини Златна рибка след подаване на попълнена регистрационна бланка.
 
5. Издаването на карта лоялен клиент е безплатно за всички клиенти на Златна рибка. В случай, че картата бъде изгубена, открадната или унищожена, може да бъде издадена нова срещу такса от 2 лв. Точките от старата карта се прехвърлят в новата до 2 работни дни след издаването на новата.
 
6. При покупка в магазини Златна рибка или онлайн от www.zlatnaribka.com притежателят на карта лоялен клиент натрупва точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка. Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгляния:
- Когато сумата надвишава 0.49 лв. се закръгля на по-големия брой точки
- Когато сумата завършва на и е под 0.49 лв. се закръгля на по-малкия брой точки
 
7. Натрупването на точки се извършва, след като притежателят на карта лоялен клиент я предостави на касата преди приключване на касовия бон. 
 
8. Само регистрирани потребители могат да използват точки при покупки онлайн. Небходимо е да регистрирате картата си в профила си, преди да натрупате точки. При пазаруване като гост не могат да ви бъдат натрупани точки. При покупки онлайн точките се отразяват във вашата карта до 24 ч. от нейното изпращане.
 
9. Можете да използвате точките и да доплатите на място, когато продуктът, който купувате е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате.
 
10. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за всички продукти само на касите в магазини Златна рибка и не могат да се заменят за пари. 
 
11. Може да използвате точките си, когато пожелаете без да ги губите целогодишно.
 
12. Карта лоялен клиент Златна рибка не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.
 
13. Информация за козметиката, която може да бъде разменяна с точки, може да намерите в специализирания каталог Златна рибка и в магазините.
 
14. Обмяната на точки срещу продукт се извършва САМО на касите в магазини Златна рибка, като притежателят на картата следва да се идентифицира с нея и да се подпише върху касовия бон.
 
15. Ползването на карта лоялен клиент е възможно във всички магазини Златна рибка, както и при пазаруване онлайн от www.zlatnaribka.com.
 
16. Мястото ООД си запазва правата да променя настоящите Общи условия, в т.ч. условията за ползване на карта лоялен клиент, както и да прекрати програмата за лоялност Златна рибка по всяко време без предизвестие.
 
17. При пазаруване в магазини Златна рибка, не забравяй да представиш своята карта на касата преди издаване на касов бон. По този начин ще трупаш точки при всяка покупка. 
 
18. За да използваш своята карта и да събираш точки при покупки от онлайн магазина, е необходимо да се регистрираш на www.zlatnaribka.com и да попълниш в профила си номера под баркода на твоята карта. Ако вече си регистриран потребител, влез в профила си и от графа „ Регистрирай своята карта за лоялен клиент“ въведи номера от своята карта.