Marrakesh е вече MKS Eco

Карта лоялен клиент

 
JOIN THE CLUB 
 
 

Карта Златна рибка е лоялна програма на магазини Златна рибка, 
която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и 
да заменят натрупаните точки за продукти. 

 

Общи условия 
1. Карта Златна рибка може да получи всеки клиент, като я генерира на сайта www.zlatnaribka.com.

2. Карта лоялен клиент се издава само на физически лица над 18 години.
3. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.
4. Може да използвате точките си целогодишно, когато пожелаете, без да ги губите в края на годината.
5. Карта лоялен клиент Златна рибка не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.
6. Тя се издава от и е собственост на “Мястото” ООД.

7. “Мястото” ООД си запазва правата да променя настоящите Общи условия, в т.ч. условията за ползване на карта лоялен клиент, както и да прекрати програмата за лоялност Златна рибка по всяко време без предизвестие.

Издаване на карта 
1. Издаването на карта лоялен клиент е безплатно за всички клиенти на Златна рибка.
2. Необходимо е желаещият, да се регистрира като потребител на сайта, след което във профила си от менюто Карта лоялен клиент да натисне бутона Генериране на карта лоялен клиент.
Картата ще бъде активирана в рамките на 24 часа от подаване на заявката.

Трупане на точки 
1. Трупането на точки в карта лоялен клиент е възможно във всички магазини Златна рибка, както и при пазаруване онлайн от www.zlatnaribka.com, след като клиентът е влязъл в своя профил.
2. Натрупването на точки се извършва, след като притежателят на карта лоялен клиент я предостави на касата преди приключване на касовия бон. 
3. Само регистрирани потребители могат да използват точки при покупки онлайн. При пазаруване като гост не могат да ви бъдат натрупани точки. При покупки онлайн точките се отразяват във вашата карта до 24 ч. от нейното изпращане.
4. При покупка в магазини Златна рибка или онлайн от www.zlatnaribka.com притежателят на карта лоялен клиент натрупва точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка. Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгляния:
     - Когато сумата завършва или е над 0.01 лв. се закръгля на по-малкия брой точки
5. Точките по карта лоялен клиент започват да се трупат при следваща покупка, направена най-малко 24 часа след издаване на картата.

Обменяне на точки 
1. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за всички продукти само на касите в магазини Златна рибка и не могат да се заменят за пари. 
2. При пазаруване в магазини Златна рибка, не забравяйте да представите вашата карта на касата преди издаване на касов бон. По този начин ще трупате точки при всяка покупка. 
3. Можете да използвате точките и да доплатите на място, когато продуктът, който купувате е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате.
4. Обмяната на точки срещу продукт се извършва САМО на касите в магазини Златна рибка, като притежателят на картата следва да се идентифицира с нея и да се подпише върху касовия бон.