Клуб Златна рибка

 
JOIN THE CLUB 
 
 

Карта Златна рибка е лоялна програма на магазини Златна рибка, 
която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и 
да заменят натрупаните точки за продукти. 

 

Общи условия 
1. Карта лоялен клиент Златна рибка се издава от и е собственост на “Мястото” ООД.

2. Карта лоялен клиент се издава само на физически лица над 18 години.
3. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.
4. Може да използвате точките си целогодишно, когато пожелаете, без да ги губите в края на годината.
5. Карта лоялен клиент Златна рибка не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.
6. “Мястото” ООД си запазва правата да променя настоящите Общи условия, в т.ч. условията за ползване на карта лоялен клиент, както и да прекрати програмата за лоялност Златна рибка по всяко време без предизвестие.
 

Издаване на карта 
1. Карта лоялен клиент се получава на място в магазини Златна рибка след подаване на попълнена регистрационна бланка.
2. Издаването на карта лоялен клиент е безплатно за всички клиенти на Златна рибка. В случай, че картата бъде изгубена, открадната или унищожена, може да бъде издадена нова срещу такса от 2 лв. Точките от старата карта се прехвърлят в новата до 2 работни дни след издаването на новата.
 

Трупане на точки 
1. Трупането на точки в карта лоялен клиент е възможно във всички магазини Златна рибка, както и при пазаруване онлайн от www.zlatnaribka.com.
2. Натрупването на точки се извършва, след като притежателят на карта лоялен клиент я предостави на касата преди приключване на касовия бон или я регистрира в профила си на нашия сайт. 
3. За да използваш своята карта и да събираш точки при покупки от онлайн магазина, е необходимо да се регистрираш на www.zlatnaribka.com и да попълниш в профила си номера под баркода на твоята карта. Ако вече си регистриран потребител, влез в профила си и от графа „ Регистрирай своята карта за лоялен клиент“ въведи номера от своята карта. 
4. Само регистрирани потребители могат да използват точки при покупки онлайн. Небходимо е да регистрирате картата си в профила си, преди да натрупате точки. При пазаруване като гост не могат да ви бъдат натрупани точки. При покупки онлайн точките се отразяват във вашата карта до 24 ч. от нейното изпращане.
5. При покупка в магазини Златна рибка или онлайн от www.zlatnaribka.com притежателят на карта лоялен клиент натрупва точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка. Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгляния:
   - Когато сумата надвишава 0.49 лв. се закръгля на по-големия брой точки
   - Когато сумата завършва на и е под 0.49 лв. се закръгля на по-малкия брой точки

 

Обменяне на точки 
1. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за всички продукти само на касите в магазини Златна рибка и не могат да се заменят за пари. 
2. При пазаруване в магазини Златна рибка, не забравяйте да представите вашата карта на касата преди издаване на касов бон. По този начин ще трупате точки при всяка покупка. 
3. Можете да използвате точките и да доплатите на място, когато продуктът, който купувате е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате.
4. Обмяната на точки срещу продукт се извършва САМО на касите в магазини Златна рибка, като притежателят на картата следва да се идентифицира с нея и да се подпише върху касовия бон.