Marrakesh е вече MKS Eco

Четка за разресване Dessata Halloween

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
16.03 лв
22.90 лв

Необикновеният и “страшен” дизайн на четка Dessata Halloween е вдъхновен от американския празник, който придобива все по-голяма популярност у нас. Лимитираната четка ще се превърне в любим аксесоар не само в празничния ден, но и в ежедневието на всяка дама. 

Разресва нежно, без да скубе, също като класическата четка Dessata, но за разлика от нея Dessata Halloween е в нова удобна форма, която приляга идеално във всяка ръка.

440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение!
Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив!
Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество! 

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата.

Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.
Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!


Произведено в Испания.

Размери: 90х50 мм

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.